Komt dit scenario je bekend voor? Je ligt volop te genieten van je nachtrust totdat je ineens wordt lastig gevallen door een rollende partner. Omdat er vaak wel ééntje is die zich niet aan de regels houdt, heeft Ford het nieuwe ‘Lane-Keeping Bed’ ontwikkeld. Door middel van een verticale loopband corrigeert het bed de wetsovertreder door hem of haar terug te rollen.

Ford Technologie

Dit ideale koppel bed is een ludieke manier van Ford om hun ‘Lane Keeping Aid technology’ te presenteren. Deze technologie wordt in Ford’s auto’s gebruikt om het voertuig op eigen wegdeel te houden. Een behoorlijk geniaal idee om dit dus ook in een bed te vervaardigen.

Applausje voor Ford dat ze ons op zo’n officiële, professionele en geniale manier lekker kunnen maken. Toch kan het nog lang duren eer dat we onze slaapkamers hier echt mee kunnen verrijken. Vooralsnog zijn de geluiden dat het gewoon om een project gaat die hun technologie op een visuele manier presenteert. Net zoals het hondenhok met noise-cancelling maakten met behulp van hun audiosysteem of een babywieg die de achterbank van de auto simuleert.