We zijn misschien alweer 9 dagen onderweg in het nieuwe jaar, maar dat wil niet zeggen dat je hond de jaarwisseling al is vergeten! Om jou en je trouwe viervoeter daarom beter voor te bereiden op het einde van 2019 tippen we je maar al te graag op dit Geluidsdichte Hondenhok van Ford! Een veilige plek voor de hond om harde geluiden zoals vuurwerk in te vermijden:

Geluidsdichte Hondenhok

Yup, dit is wel iets geavanceerder dan dat mandje met een dekentje, maar eerlijk is eerlijk: jouw hond verdient dit. Maar hoe werkt het ├╝berhaupt? Ford nam de actieve ruisonderdrukkingstechnologie die ze gebruiken in voertuigen en plaatste deze in een tentvormige hondenkennel.

De kennel is gebouwd met behulp van akoestische isolatiepanelen, geluidsisolerende ventilatie, antitrilblokverhogers en een automatische deur. Wanneer microfoons in de kennel het geluid van vuurwerk detecteren, stoot een ingebouwd audiosysteem tegengestelde frequenties uit om het geluid te neutraliseren of aanzienlijk te verminderen en het gevoelige gehoor van uw hond te beschermen.

Prototype

Omdat we het hier wel over een technologisch hoogstandje hebben, begeeft de kennel zich momenteel nog in een testfase. Maar gezien de huidige prototypestatus mogen we verwachten dat Ford ‘m nog voor 2020 de markt op gooit. Wij kunnen niet wachten, en jouw hond waarschijnlijk ook niet!