Zeurt jouw vrouw ook altijd aan je kop, dat je de was niet opvouwt of ├╝berhaupt opbergt? Dan wordt FoldiMate jouw beste vriend, want met deze vriendelijke robot hoef jij of je vrouw nooit meer de was op te vouwen. Win-win dus.

FoldiMate

De robot zit momenteel nog in de prototypefase, maar zal anno 2019 de markt betreden. De robot kan momenteel een volle wasmand van zo’n 25 artikelen in slechts 5 minuten opvouwen. Het scheelt je zelf heel veel gezeik en je kleding blijft er nog mooier door ook. Als jij items hebt gekocht uit de nieuwe Peaky Blinders collectie van David Beckham, dan wil je natuurlijk ook wel dat de kleding de juiste zorg krijgt.

FoldiMate Gewoonvoorhem

FoldiMate behandelt elk kledingstuk met de juiste zorg aan de hand van het materiaal van de kledingstukken. Het vouwt diverse kledingmaten op vanaf kinderen van 6 jaar tot XXL, maar ook medium handdoeken worden opgevouwen. Er is ook flink nagedacht over het design, aangezien het nogal een groot apparaat is en mensen dit gewoon in hun kamer willen houden moet hij natuurlijk wel stijlvol zijn.

Check hieronder hoe de FoldiMate te werk gaat:

Fotografie: FoldiMate