David Beckham is tegenwoordig een veelzijdige ondernemer en dat zien wij graag. Zo heeft hij een voetbalclub onder zijn naam en is hij mede eigenaar van het kledingmerk: Kent & Curwen. Nu heeft hij onder zijn kledingmerk een hele dikke Peaky Blinders collectie uitgebracht.

Peaky Blinders collectie

David Beckham is één grote fan van Peaky Blinders dat is tevens één van de redenen waarom hij deze collectie heeft uitgebracht. Het is ontworpen door de creative director van het merk, Daniel Kearns. De collectie draagt de naam The Garison Tailors. Een naam die jullie vast bekend in de oren klinkt. De collectie is namelijk vernoemd naar de stamkroeg – The Garrison – van The Peaky Blinders. Het bestaat uit mooie driedelige-pakken, overcoats, boordloze shirts, broeken en natuurlijk de befaamde flat caps (zonder de scheermesjes natuurlijk).

De collectie werd gepresenteerd tijdens de Londen Fashion Week. David Beckham had al eerder laten weten in een interview met The Guardian dat hij een samenwerking aan ging met de hitserie Peaky Blinders. Maar nu hebben we dan ook eindelijk een beeld bij deze collectie. De collectie komt uit voor de herfst en winter in 2019.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kent & Curwen (@kentandcurwen) op

Het is niet de eerste keer dat we een kledingcollectie zien geïnspireerd op The Peaky Blinders. Wil je niet wachten tot het volgende seizoen en wil jij jezelf nu al kleden als The Peaky Blinders, dan ben je bij de Shelby Brothers aan het juiste adres.