Zeecontainers zijn veelzijdig. Zo zijn ze bruikbaar in een indrukwekkende woning, als containerzwembad, bij brute huizen, als bierbrouwerij en als Tsjechisch containerhotel. Nu is er een nieuw hotel om aan die lijst toe te voegen. The Flying Nest Zeecontainer Hotel bestaat uit minimalistische kamers gemaakt van zeecontainers.

Flying Nest

Wat dit hotel extra vet maakt is dat de lay-out van het bouwwerk makkelijk kan worden aangepast. De kamers zijn gemaakt voor mobiliteit en kleine impact op de omgeving. Ieder vertrek is uitgerust met slaapkamer, moderne badkamer en privé-terras. Het hotel is binnen één dag af en op te bouwen. Dit kan de toekomst van nomaden veranderen. Niet langer een bergtocht met kleine tenten, maar iedere nacht slapen in dezelfde comfortabele kamer. Wie Frans leest vindt meer informatie op de website van Flying Nest.

The Flying Nest Shipping Container Hotel gewoonvoorhem 5 The Flying Nest Shipping Container Hotel gewoonvoorhem 2 The Flying Nest Shipping Container Hotel gewoonvoorhem 6 The Flying Nest Shipping Container Hotel gewoonvoorhem 3 The Flying Nest Shipping Container Hotel gewoonvorhem 4