We hebben de afgelopen maanden op verschillende manieren gezien hoe je van zeecontainers vette woningen kunt maken. Dat is echter niet hetgeen waar we met deze hitte naar zoeken. Nee een airco, zeebriesje of gewoon een lekker zwembad zou wat dat betreft beter van pas komen. De makers van dit zwembad laten zien hoe gemakkelijk het kan zijn om middels een zeecontainer een zomerse upgrade aan je tuin te geven. Heerlijk een duik nemen in het zwembad om vervolgens op te drogen op je loungeset in de tuin met een ijsje en een biertje erbij. Dan ben je helemaal ’t mannetje.

Containerzwembad

Wij beginnen vast met graven in onze achtertuin. Dit containerzwembad is een creatie van het Canadese bedrijf ‘Modpools’. Dit bedrijf bouwt containers om tot verplaatsbare zwembaden, waarbij het zelfs mogelijk is om er middels scheidingswanden een bubbelbad van te maken waardoor je het gehele jaar door kan chillen in jouw zwembad.

De efficiënte verwarming van het bedrijf kan zelfs bij temperaturen van -10°C een watertemperatuur van 30°C behalen en dat alles is gewoon vanaf je smartphone in te stellen. Voor de handige mannen onder ons moet dit een creatief project zijn waar je wel wat uitdaging in ziet.

zwembadcontainer zwembad zeecontainer gewoonvoorhem zwembadcontainer zwembad zeecontainer gewoonvoorhem 1 zwembadcontainer zwembad zeecontainer gewoonvoorhem 2 zwembadcontainer zwembad zeecontainer gewoonvoorhem 3 zwembadcontainer zwembad zeecontainer gewoonvoorhem 4 zwembadcontainer zwembad zeecontainer gewoonvoorhem 6