Het Italiaanse sportjournaal heeft torenhoge kijkcijfers dankzij de onwijs knappe Floriana Messina

Na het veroveren van de Europese titel is heel Italië in rep en roer. Feest, feest, en nog eens feest. Maar toch zal een deel van de Italiaanse mannen het feestgedruis vanavond toch weer even inruilen voor een bankhang moment voor de televisie. Al is het alleen al om even een blik te vangen van de prachtige Floriana Messina, die het Italiaanse sportjournaal presenteert.

Torenhoge kijkcijfers door Floriana Messina

Floriana Messina, zelfs haar naam is mooi. De adembenemende presentatrice van het sportjournaal in Italië zorgt uitzending na uitzending voor torenhoge kijkcijfers. Maar de 32-jarige presentatrice is – gelukkig voor ons – niet alleen actief op Italiaanse televisie. Ook op Instagram is deze prachtige brunette zeer actief. Daar is Floriana Messina al een behoorlijke bekendheid geworden en er zijn dan ook ruim 651 duizend volgers die zich vergapen aan het vrouwelijk schoon dat Floriana Messina te bieden heeft.

Meer dan alleen een sportjournalist

Floriana Messina houdt het echter niet alleen bij het presenteren van sport en Instagrammen. De Italiaanse schone heeft meegedaan aan een realityprogramma genaamde Grande Fratello. Dit programma is in ons kikkerlandje beter bekend als Big Brother, en komt van Nederlandse makelij. Haar deelname is inmiddels al weer negen jaar geleden. Toen was ze nog een 22-jarige rechtenstudente. Ze heeft dus niet alleen een knappe kop, ze is er ook eentje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FLORIANA MESSINA (@floriana_messina)

Forza Napoli

De onwijs knappe brunette heeft ook nog eens verstand van voetbal. Floriana Messina is namelijk fan van één van de mooiste clubs die Italië rijk is; Napoli. De club waar de legendarische Diego Maradonna ooit heeft gevoetbald en waar niemand minder dan iemand van onze zuiderburen all-time topscorer is. Wie? Niemand minder dan Dries Mertens. En wij kunnen ons niet anders voorstellen dat Floriana Messina groots fan is van deze kleine dribbelaar. Toch zal de Italiaanse schone bot bij hem vangen, want van de vrouw van Dries Mertens ga je spontaan juichen.