Model en ondernemer Sommer Ray heeft vol trots haar eigen, nieuwe lingerielijn gelanceerd. Dat laat ze weten in een post op Instagram. Met de lancering gaan een paar zeer pikante kiekjes gepaard.

 

Sommer Ray is model én entrepreneur

Sommer Ray is een 26-jarig fitnessmodel en ondernemer uit het dorpje Larkspur in Colorado, Verenigde Staten. Ze brak wereldwijd door met filmpjes op het platform Vine, wat inmiddels niet meer bestaat. Ray verplaatste haar filmpjes naar YouTube, en dat bleek een groot succes. Binnen korte tijd wist ze een flink aantal abonnees te verzamelen. De teller staat inmiddels op 1,82 miljoen abonnees. Ray staat vooral bekend om haar beeldschone uiterlijk, en vooral haar billen zijn bij haar vele volgers onderwerp van gesprek. Op Instagram heeft ze inmiddels 26 miljoen volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sommer Ray (@sommerray)

Ze is vanaf haar 16e al bezig met bodybuilding en deed ze mee aan verschillende bikini-bodybuilding kampioenschappen in Colorado, die ze vaak ook won.

Naast haar activiteiten als model, is Ray inmiddels ook actief als ondernemer. Naast haar kledinglijn heeft ze bijvoorbeeld ook een app genaamd Evolve Fitness, waarmee je calorieën kunt tellen door middel van stemsynchronisatie. Ook heeft ze haar eigen skincare-merk AMARAïS BEAUTY. Inmiddels heeft ze een geschat vermogen van zo’n $ 8,5 miljoen. En daar heeft Sommer Ray een dikke auto van kunnen kopen.

De lingerielijn van Sommer Ray

De gelanceerde lingerielijn van het model is onderdeel van haar Sommer Ray Collection. Uiteraard poseert de beeldschone Amerikaanse maar wat graag zelf in haar net gelanceerde lingerie. Bekijk de heerlijke plaatjes hieronder.

Sommer Ray

Sommer Ray

Sommer Ray

Foto’s Instagram: Sommer Ray