Ben je al bekend met Sommer Ray? Zo nee, vragen wij ons heel erg af wat jij hebt gedaan de afgelopen tijd. Je hebt in ieder geval één van de knapste fitgirls op Instagram gemist.

Sommer Ray: fitgirl én onderneemster

Sommer Ray is een Amerikaanse atlete, die ongetwijfeld is geïnspireerd door haar bodybuilding ouders. Door het delen van haar fitness-foto’s op Instagram heeft ze inmiddels een following van 26,8 miljoen verzameld. Ze deelt daarnaast haar fitness-geheimen via haar Youtube-kanaal en is lid van de ‘Clout Gang’, een groep influencers op Youtube die het ontzettend goed doen. Om de lijst nog even af te maken, heeft het model (dat is ze trouwens ook) tevens nog haar eigen skincare-merk, IMARAĪS BEAUTY. Haar vermogen? Wordt doorgaans op een niet zo schamele 8,5 miljoen dollar geschat. Ja, daar kun je inderdaad wel een aardige wagen van kopen.

De brute auto van Sommer Ray

In februari kwam Sommer Ray al op het idee om een nieuwe auto aan te schaffen, een Mercedes GLE Coupe om precies te zijn. Dit had haar toentertijd tussen de 76.500 en 113.000 dollar gekost, maar een half jaar na dato begon ‘ie blijkbaar toch een beetje te vervelen. In plaats van meteen een nieuwe te kopen, heeft het fitnessmodel er echter een make-over aan gegeven. Haar Mercedes heeft nu een matte groen kleur en ziet er echt belachelijk goed uit. Net als zijzelf, overigens. Wij zijn jaloers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sommer Ray (@sommerray) 

 

Oké laten we eerlijk zijn, de auto van Sommer Ray is behoorlijk dik en tuurlijk zouden wij daar ook een ritje mee willen maken. Maar kijkend naar Sommer maak het eigenlijk niet eens zoveel uit in welke wagen ze rijdt, zolang wij maar mee kunnen. Hier speciaal voor jullie nog een heerlijke selectie van Sommer Ray (en een beetje haar auto):

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sommer Ray (@sommerray)