Entertainment

Single mannen opgelet: ‘First Dates’ is op zoek naar jou

first dates single mannen aanmelden

De deuren van het restaurant 'First Dates' staan wagenwijd open voor een nieuw seizoen vol nieuwe gasten. De aanmeldingen stromen binnen. Al lijken vooral single dames zich hebben aangemeld. De mannen blijven een beetje achter.

‘Veel aanmeldingen van vrijgezelle dames, maar mannen blijven achter’

Een overvloed aan single vrouwen, maar een tekort aan single mannen. Dat is de huidige stand van zaken bij datingshow ‘First Dates’. De makers zijn dan ook naarstig op zoek naar nieuwe, mannelijke kandidaten. In een Instagram-video proberen presentator Denice Dest en barman Victor Abeln single mannen te werven voor een nieuw seizoen van het datingprogramma.

“Lieve vrijgezelle mannen van Nederland”, trapt Denice af.

“Ja, we hebben enorm veel aanmeldingen van leuke dames, maar jullie blijven een beetje achter”, vervolgt barman Victor Abeln. “Dus heb jij nou zin in een leuke date, een lekker etentje en een drankje bij mij aan de bar?”

“Geef je op en wij als First Dates ontvangen je graag!”, sluit Denice de video af.

View post on Instagram
 

Hoe kan jij je aanmelden voor ‘First Dates’?

‘First Dates’ is, zoals uit de naam valt op te maken, een programma dat gaat over eerste dates. In het ‘First Dates’-restaurant worden mannen en vrouwen van jong tot oud gekoppeld aan elkaar. De makers van het populaire tv-programma gaan op zoek naar een match voor jou en zorgen voor ‘een onvergetelijke ontmoeting tijdens een heerlijk diner.’ En wie weet, loop jij jouw droompartner wel tegen het lijf. Want het programma heeft een geschiedenis met mooie deelnemers. Wat dacht je bijvoorbeeld van de knappe Maxime Severing?

Interesse? Opgeven doe je hier.