First Dates is dat leuke programma waar we kunnen lachen om gênante eerste dates. Random mensen die met elkaar op een eerste date gaan zorgt altijd voor de leuke momenten.

First Dates beauty

Bij First Dates gaan random, onbekende mensen met elkaar op een eerste date. Aan het einde van het etentje moeten ze beslissen of ze elkaar nog willen zien. Dit doen ze echter niet in gescheiden kamers maar gewoon recht voor elkaars neus. De date plus de beslissing kunnen zorgen voor hele vermakelijke beelden. Deze keer was er echter iets of iemand anders die onze aandacht trok.

Maxime Severing is de vrouw die onze aandacht trok tijdens de First Dates aflevering van vorige week. Nee, het was niet omdat Maxime op date ging met Max én haar vader ook Max heet – maxception. Op de Instagram van First Dates waren er nogal wat mensen die maar wat graag de Instagram van Maxime wilden bemachtigen. Nou wat denk je, drie seconden scrollen in de reacties en we hadden de Instagram gevonden.

791774D0-6D9D-4773-A9EB-C0804797B027_1_105_c

Maxime Severing

Als je besluit om de stoute schoenen aan te trekken en in haar dm’s te sliden, dan moet je even een paar dingen weten. Als je de First Dates aflevering had gezien, kon je weten dat, ten eerste, Max en Maxime allebei ja hebben gezegd op een tweede date. De kans bestaat dus dat zij haar prins op het witte paard al in Max heeft gevonden.

Ten tweede, Maxime is 24 jaar jong, heeft een tweelingzus en woont in Amsterdam. Daar is ze echter niet geboren. De bloedmooie blondine is  afkomstig uit een dorpje in Zuid-Holland genaamd Hoogblokland. Maxime werkt in de marketing, doet veel vrijwilligerswerk en houdt wel van een Sambuca shotje. Al met al van binnen én buiten een prachtige dame dus.

Maar nu wil het zo zijn dat beelden meer zeggen dan duizend woorden. Daarom hebben wij voor jou de mooiste Instagram-foto’s van deze dame op een rijtje gezet. Laat je betoveren door deze prachtige verschijning: