Goed nieuws voor liefhebbers van vrouwelijk schoon: mannenblad FHM heeft afgelopen vrijdag in samenwerking met hoofdsponsor TABAC Fragrances de nieuwe FHM-kalender van 2022 onthuld. Met deze kalender in huis is het iedere maand opnieuw feest.

Verzameling van het beste dat FHM heeft gemaakt

De nieuwe FHM-kalender is een verzameling van het beste dat FHM de afgelopen jaren heeft gemaakt. Van Kim Feenstra en Yolanthe Cabau tot Katja Schuurman en Victoria Koblenko. Alle bekende vrouwen die FHM de afgelopen jaren in het kader van de FHM500-verkiezing voor de lens heeft gehad, staan in de kalender. Maar daar houdt het lijstje niet op. Ook Monica Geuze (winnares 2021), Lieke Martens (mooiste sportvrouw 2021), Joy Beune (mooiste sportvrouw 2020),  Nochtli Peralta Alvarez (winnares 2017) en Shelly Sterk (winnares 2018) zijn te bewonderen in de nieuwe FHM-kalender. Als kers op de taart is voormalig FHM500-winnares Sylvana IJsselmuiden (winnares 2020) speciaal voor de kalender opnieuw gefotografeerd.

‘Sexy, maar niet ordinair’

Met de kalender staat de teller alweer op drie fotoshoots voor de bloedmooie Friese blondine. Daar zijn wij én Sylvana IJsselmuiden zelf bijzonder blij mee. “Te gek om alweer m’n derde FHM-shoot te hebben gedaan! Ik hoor inmiddels bijna bij het meubilair”, vertelt de 26-jarige bombshell. “Ik vind het een onwijze eer. Als ik kijk naar de vrouwen die me allemaal voor zijn gegaan met FHM-fotoshoots, dan ben ik alleen maar heel erg trots. FHM heeft iets heel moois: het is sexy, maar niet ordinair. Dat maakt het zo leuk om samen mooie dingen te maken.”

Explosie aan vrouwelijk schoon

Met de FHM-kalender hoopt Sylvana IJsselmuiden in heel Nederland wc’s, garages en werkplekken op te fleuren. Iets wat ons betreft een garantie is met de dames die in de kalender te bewonderen zijn. De favoriet van Sylvana? “Pfoe, moeilijke. Elke vrouw van deze kalender is prachtig. Maar als ik toch moet kiezen, dan ga ik voor Katja Schuurman. Ze is prachtig van binnen en van buiten en komt altijd enorm zelfverzekerd over.” Dat kunnen wij alleen maar beamen.

Waar is de FHM-kalender verkrijgbaar?

De FHM-kalender is nu exclusief verkrijgbaar via tabacfragrances.nl. De kalender wordt samen met drie TABAC-producten geleverd in een chique gift box. Speciaal voor Black Friday hoef je geen verzendkosten te betalen. Dus betaal je geen 25, maar 20 euro. Een korting van maar liefst 20 procent. Tel uit je winst!