Als je ooit spellen uit de Mortal Kombat serie hebt gespeeld zal een ding je vast en zeker zijn opgevallen. De fatalities in Mortal Kombat zijn een genot voor het oog. Al kunnen we ook begrijpen dat velen er kotsneigingen van krijgen. Maar voor die mensen is het spel dan ook niet gemaakt. Wij blijven in ieder geval genieten van al dit kunstzinnig mooie geweld.

Fatalities in Mortal Kombat

De knappe koppen van Netherrealm Studios vormen het brein achter de prachtige fatalities in Mortal Kombat 11. We kunnen er een lang verhaal van maken, maar wie kan beter uitleggen hoe de fascinerende fatalities in Mortal Kombat tot stand komen dan de makers zelf? Gelukkig voor ons hebben de beste heren speciaal voor de liefhebbers het denk- en realisatieproces achter de brute taferelen uitgelegd in een intrigerende video. Enjoy!

Potjandorie, na het zien van bovenstaand filmpje houden wij even wat geld achter. Ben jij nou ook helemaal hyped voor de nieuwe Mortal Kombat 11? Gelukkig zijn er al de nodige beelden van de game openbaar gemaakt. Gelukkig zit onze vriend Kabal ook in de game. De legende zal sowieso de fatalities in Mortal Kombat naar een hoger niveau tillen. Bekijk hier de spectaculaire entree van Kabal in deze toffe trailer.