Entertainment

Fast & Furious deelt zieke crash compilatie van nieuwe film

fast & furious 9

Fast & Furious 9 belooft weer een gigantische titel te worden voor de franchise. Snelle auto’s, coole gevechten en spectaculaire explosies horen er tegenwoordig allemaal bij. De makers konden het dan ook niet laten om een nieuwe crash compilatie te posten. Kijk je even mee? Want het belooft een vette film te worden.

Fast & Furious 9 crash compilatie

Het wordt misschien wel de vetste film van het jaar: Fast & Furious 9. We hebben al een aantal trailers en stunts voorbij zien komen, maar dit keer krijgen we net iets meer te zien. Je krijgt namelijk een gedetailleerd beeld van allerlei verschillende crashes en actiescènes. Na het zien van deze beelden weet je gewoon dat het een vette actiefilm zal worden, waarin je zoals gewoonlijk veel vette wagens te zien krijgt. Daarnaast is het ook leuk dat er in onderstaand filmpje wordt laten zien hoe sommige scènes tot stand komen. Dat geeft een interessant perspectief wat je wellicht niet had verwacht.

Watch on YouTube

De negende film

Het is bijna bizar om te bedenken dat dit alweer de negende film uit de serie is. Het zijn namelijk allemaal films waar we stuk voor stuk groot mee zijn geworden en met veel plezier naar kijken. In de loop van de tijd zijn ze misschien een klein beetje van het ‘auto-pad’ afgestapt, maar dit hebben ze daarna perfect weten te combineren met alle actie. Ook dit keer komt de crew weer bijeen om een einde te maken aan een complot. Natuurlijk gaat dit gepaard met veel geweld en dikke auto’s. En er blijft (zoals gewoonlijk) niks over van hun ‘normale en rustige’ leven.

Watch on YouTube

Gelukkig hoeven we niet lang meer naar dit soort beelden te kijken, want Fast & Furious 9 komt op de 24 juni uit. Dus dan is het hopen dat we hem weer in de bioscoop kunnen kijken, want zo’n film wil je natuurlijk in zijn volle glorie bekijken.