Entertainment

Kogel door de kerk: nieuwe vastgoedaankoop familie Meiland is rond

familie meiland pension

De familie Meiland weet van wanten op de vastgoedmarkt. Woninkje hier, woninkje daar – verhuizen is de familie Meiland niet vreemd. Ditmaal heeft de familie z’n zinnen gezet op een pension in Noordwijk. Wordt dit een nieuw B&B-avontuur?

Verkoop is rondgekomen

Volgens het doorgaans goed ingevoerde Bekende Buren is de kersverse aankoop van de familie Meiland afgerond. Daarmee maakt ‘Kristina’, zoals het pension heet, nu officieel deel uit van de familie Meiland. Het pension heeft een woonoppervlakte van maar liefst 421 vierkante meter. De Bed & Breakfast to be heeft ook aan kamers geen gebrek: het pension telt in totaal veertien kamers die elk (voor een groot deel) een eigen badkamer hebben.

Gunstige ligging

De ligging van het nieuwe pension van de familie Meiland is gunstig. Het pension ligt op loopafstand van het centrum van Noordwijk. Al is dat lang niet het enige: ook het strand en de boulevard liggen op korte afstand van het pension verwijderd.

Hoeveel heeft het nieuwe pension van de familie Meiland gekost?

De familie Meiland heeft met de kersverse aanwinst een nieuw project waar de familie zich op kan storten. Mogelijk wordt ‘Kristina’ de nieuwe hoofdrolspeelster van een nieuwe realityshow van de Meilandjes. Wat precies het bestemmingsplan van het optrekje wordt, is vooralsnog onbekend. Wordt het een pension of toch een B&B? Bekende Buren meldt een vermoedelijke koopprijs van 1,5 miljoen euro. De hypotheek is nog niet bekend.

Meer zien van het pension van de familie Meiland? Ga dan naar de website van Bekende Buren.

Meer lezen over de familie Meiland? Zoveel verdienen de Meilandjes met de verkoop van hun boeken.