Memphis Depay is veel in het nieuws de laatste tijd. Er gaan namelijk geruchten dat de Nederlands-International een transfer gaat maken naar FC Barcelona. Dat zou natuurlijk een droomtransfer zijn voor de Manchester United-flop. Ook wordt hij dan herenigd met voormalig bondscoach Ronald Koeman, met wie hij een goede band heeft. Wij pakken deze gelegenheid maar aan om eens een kijkje te nemen naar de bloedmooie ex-vriendin van Memphis Depay: Lori Harvey.

Ex-vriendin van Memphis Depay

Harvey? Ja je hoort het goed. De ex vriendin van Memphis Depay is de dochter van Steve Harvey, je weet wel van al die Amerikaanse talkshows. Die zullen vast leuke tafelgesprekken hebben gehad. De twee waren zelfs verloofd! In juni 2017 vroeg Memphis haar ten huwelijk. De verloving duurde niet heel lang. De break-up is nooit wereldkundig gemaakt, maar in 2018 werd Lori gespot zonder trouwring, dit was reden genoeg om ervan uit te gaan dat de tortelduifjes uit elkaar waren.

View this post on Instagram

Great way to start the new competition!

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay) on

Lori Harvey

Lori Harvey heeft in de loop der jaren ook een eigen naam gemaakt. Zo heeft ze op Instagram al meer dan 2.3 miljoen volgers. Het 23-jarige Instagram-model is niet altijd de liefste. Op 22 oktober is de ex-vriendin van Memphis Depay betrokken geraakt bij een auto-ongeluk waarbij ze daarna vluchtte voor de politie, pittige dame dus. Voor de rest is ze vooral bekend door haar vader, haar looks en het befaamde rijtje exen die ze heeft gehad.

Exen van Lori Harvey

Lori Harvey kan een een flink aantal personality’s van haar lijstje strepen. Om te beginnen heeft ze natuurlijk een lange relatie gehad met Memphis Depay, de relatie liep spaak in 2018. Sindsdien gaat ze van de een na de ander.

Justin Combs

Kort na de break-up was Lori gespot met Justin Combs, de zoon van rapper Sean ‘Diddy’ Combs. De twee zagen elkaar zo nu en dan maar niks was officieel. Het duurde dan ook niet langer dan een paar maanden voordat ze het weer voor gezien hield.

View this post on Instagram

Respectfully.

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey) on

Trey Songz

Vervolgens ging de ex-vriendin van Memphis Depay verder naar Trey Songz. Ze was een aantal keer gezien bij verschillende restaurants met de rapper. Memphis maakte het allemaal niet uit, de ex van Lori likete zelfs een foto van de twee. Uiteindelijk hield deze ‘relatie’ ook niet lang stand. De geruchten waren al over voor dat ze überhaupt begonnen.

Sean ‘Diddy’ Combs

Ja, je leest het goed. Het model ging na Trey Songz vrolijk verder met de vader van haar andere ex, Diddy. In deze relatie was ze veel opener. Zo zagen we verschillende Instagram kiekjes voorbij komen. Er waren zelfs geruchten dat de twee verloofd waren en dat Lori zwanger was van Diddy. De ex-vriendin van Memphis Depay doofde deze vuren door op haar Instagram-verhaal te zeggen dat men niet alle blogs moet geloven. Lori ontvolgde Diddy nadat hij een intieme foto postte met een andere vrouw. Het einde van nog een liefdesverhaal.

Future

Maar de ex-vriendin van Memphis depay was nog niet klaar. Onlangs was ze een tijdje samen met de bekende rapper Future. Dat bevestigde de rapper door verschillende video’s te plaatsen van de twee samen. Er waren zelfs geruchten dat de twee al 2 jaar lang elkaar af en toe zagen. Helaas heeft dit sprookje ook een einde. Future verwijderde alle foto’s van de twee samen. De reden van de split-up zou zijn dat de rapper te veel weg was. De vrouw heeft zo ook haar eisen.

Wij genieten nog steeds van haar prachtige Instagram posts. Bekijk een aantal mooie plaatjes hieronder.

View this post on Instagram

🕊

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey) on

View this post on Instagram

👀

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey) on

View this post on Instagram

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey) on

View this post on Instagram

LA Winter💧

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey) on