Memphis Depay heeft ooit gedatet met de bloedmooie Lori Harvey. Foto voor foto weet het model je omver te blazen. Genoeg reden om haar eens in het zonnetje te zetten.

Wie is toch deze knappe ex-vriendin van Memphis Depay?

Harvey? Ja je hoort het goed. De ex-vriendin van Memphis Depay is de dochter van Steve Harvey, je weet wel van al die Amerikaanse talkshows. Die zullen vast leuke tafelgesprekken hebben gehad. De twee waren zelfs verloofd! In juni 2017 vroeg Memphis haar ten huwelijk. De verloving duurde niet heel lang. De break-up is nooit wereldkundig gemaakt, maar in 2018 werd Lori gespot zonder trouwring, dit was reden genoeg om ervan uit te gaan dat de tortelduifjes uit elkaar waren.

ex Memphis Depay Lori Harvey

Lori Harvey

Lori Harvey heeft in de loop der jaren ook een eigen naam gemaakt. Zo heeft ze op Instagram al meer dan 4.8 miljoen volgers. Het 25-jarige Instagram-model is niet altijd de liefste. Zo raakte de ex-vriendin van Memphis Depay ooit betrokken bij een auto-ongeluk waarbij ze daarna vluchtte voor de politie, pittige dame dus. Voor de rest is ze vooral bekend door haar vader, haar looks en het befaamde rijtje exen die ze heeft gehad.

Exen van Lori Harvey

Om te beginnen heeft ze natuurlijk een lange relatie gehad met Memphis Depay, de relatie liep spaak in 2018. Vandaag de dag heeft ze ene relatie met acteur Michael B. Jordan. Deze twee heren zijn niet de enige bekendheden die haar hart hebben veroverd. Hieronder nog een greep uit haar bekende exen:

Justin Combs

Kort na de break-up was Lori gespot met Justin Combs, de zoon van rapper Sean ‘Diddy’ Combs. De twee zagen elkaar zo nu en dan maar niks was officieel. Het duurde dan ook niet langer dan een paar maanden voordat ze het weer voor gezien hield.

Trey Songz

Vervolgens ging de ex-vriendin van Memphis Depay verder naar Trey Songz. Ze was een aantal keer gezien bij verschillende restaurants met de rapper. Memphis maakte het allemaal niet uit, de ex van Lori likete zelfs een foto van de twee. Uiteindelijk hield deze ‘relatie’ ook niet lang stand. De geruchten waren al over voor dat ze ├╝berhaupt begonnen.

Sean ‘Diddy’ Combs

Ja, je leest het goed. Het model ging na Trey Songz vrolijk verder met de vader van haar andere ex, Diddy. In deze relatie was ze veel opener. Zo zagen we verschillende Instagram kiekjes voorbij komen. Er waren zelfs geruchten dat de twee verloofd waren en dat Lori zwanger was van Diddy. De ex-vriendin van Memphis Depay doofde deze vuren door op haar Instagram-verhaal te zeggen dat men niet alle blogs moet geloven. Lori ontvolgde Diddy nadat hij een intieme foto postte met een andere vrouw. Het einde van nog een liefdesverhaal.

Future

Maar de ex-vriendin van Memphis depay was nog niet klaar. Onlangs was ze een tijdje samen met de bekende rapper Future. Dat bevestigde de rapper door verschillende video’s te plaatsen van de twee samen. Er waren zelfs geruchten dat de twee al 2 jaar lang elkaar af en toe zagen. Helaas heeft dit sprookje ook een einde. Future verwijderde alle foto’s van de twee samen. De reden van de split-up zou zijn dat de rapper te veel weg was. De vrouw heeft zo ook haar eisen.

Wij genieten nog steeds van haar prachtige Instagram-posts. Bekijk een aantal mooie plaatjes hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lori Harvey (@loriharvey)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lori Harvey (@loriharvey)