We zien vaak de horloges, extravagante huisdieren, indrukwekkende tattoos, dure kleding en dikke auto’s van Memphis, maar hoeveel verdient hij nou eigenlijk en wat is het vermogen van Memphis Depay? Wij zochten het uit.

De Nederlands international heeft zijn droomtransfer te pakken. De 27-jarige Nederlander werd afgelopen maandag officieel gepresenteerd bij zijn nieuwe club FC Barcelona. Volgens de media is Memphis Depay namelijk rond met FC Barcelona. In Catalonié wordt hij weer herenigd met Ronald Koeman, waar hij een goed hart voor had bij het Nederlands elftal. Met deze transfer zal het vermogen van Memphis Depay alleen maar stijgen. We nemen je even mee in de gigantische portemonnee van Depay.

Salaris van Memphis Depay

Het salaris is een belangrijk onderdeel van het vermogen van Memphis Depay. Het salaris stijgt bij zijn nieuwe werkgever ligt een tikkeltje hoger dan bij zoun oude, Franse werkgever. Bij Olympique Lyon speelde de aanvaller zo’n 4.186.000 euro per jaar bij elkaar, dat is 348.833 euro per maand, 80.500 euro per week en 16.100 euro per dag. Bij Barcelona zou de 27-jarige aanvaller in eerste instantie 7 miljoen euro netto verdienen. Alleen de financiële situatie bij Barça was nijpender dan gedacht en in de uiteindelijke overeenkomst kon de club de Oranje-spits niet meer bieden dan ‘slechts’ 5 miljoen euro netto. Daar kunnen wij alleen maar jaloers op zijn, wat een mooi salaris.

Het vermogen van Memphis Depay

Het vermogen van Memphis Depay bestaat vooral uit grote huizen, dikke auto’s en dure horloges. Hij steekt zijn bezit dan ook niet onder stoelen of banken. Op Instagram zien we regelmatig wat van zijn auto’s en andere duren spullen voorbij komen. Ook in de videoclip laat hij een horloge van maar liefst 500.000 euro zien. Bekijk het zelf, vind jij ‘m de prijs waard?

Autocollectie

Dat is niet het enige. Het vermogen van Memphis Depay bestaat voornamelijk uit dikke auto’s. Memphis is een echte autoliefhebber en dat laat hij maar al te graag zien. Laten we even een kijkje nemen in de garage van Memphis.

Mercedes AMG G63 Mansory

Om te beginnen heeft hij een ‘autootje’ van 230.000 euro in zijn garage staan. Deze dikke bak is een lust voor het oog, De Mercedes AMG G63 Mansory heeft 600pk en accelereert binnen 4,5 seconden naar de 100km/u. Superdik dus.

Mercedes Maybach S650

De volgende in de garage om het vermogen van Memphis Depay te schatten is de Mercedes Maybach S650. Wanneer de zon schijnt is Memphis waarschijnlijk te vinden in deze gruwelijke cabrio. Met de lederen bekleding en de klassieke uitstraling ziet deze wagen er heel dik uit. Ook zijn er maar 300 exemplaren van gemaakt. Een zeldzaam item dus. Deze auto mag dan ook wat kosten. De prijs ligt tussen de 355.000 en 449.995 euro. Een pittig duur ding.

Audi RS6

Een niet te missen wagen uit de collectie is de beeldschone Audi RS6. Ook hier heeft de voetballer gekozen voor een zwarte variant. We gaan ervan uit dat hij hier ook weer voor een dure uitvoering is gegaan want ach, waarom niet? De prijs ligt dan zo tussen de 150.000 en 160.000 euro. Met een prima 600pk heeft deze bak een heerlijk geluid.

Rolls Royce Wraith Mansory

We sluiten het vermogen van Memphis Depay af met de Rolls Royce Wraith Mansory. Deze luxe wagen heeft-ie zelfs nog even geüpraded. De geschatte waarde is zo’n 350.000 euro plus de nodige kosten voor het oppimpen zoals op de foto’s wel te zien is. Met een topsnelheid van 300 km/u en 740pk is dit misschien wel de dikste bak die hij heeft.

Op de eerste foto zijn ook nog wat Louboutin’s te zien. Hier zal hij er ook wel een hoop van hebben. De prijs van zo’n paar schoenen loopt al gauw tegen de duizend euro aan.

Aan huizen ook geen gebrek voor de voetballer. Zo heeft hij een appartement in Rotterdam van 2.4 miljoen euro gekocht en huurt hij een dikke villa in Lyon, die hij waarschijnlijk gaat inruilen voor een dikke villa in Barcelona

Als we alles bij elkaar optellen komen we al gauw op een indrukwekkende 4.090.000 euro uit aan pure luxe spullen. Maar dit is vast niet het enige wat hij allemaal in bezit heeft dus het vermogen van Memphis Depay loopt nog veel hoger op.