Afgelopen nacht stonden in de UFC Fight Night weer een aantal grote namen tegenover elkaar in de ring. Voorafgaand aan zo’n gevecht is er altijd een ‘staredown’. Tijdens de staredown is het de bedoeling dat de twee vechters elkaar een aantal seconden lang heel diep in de ogen kijken zonder iets te doen. Dat gaat niet altijd volgens plan. We zetten de 5 meest uit de hand gelopen staredowns op een rijtje.

De 5 meest uit de hand gelopen staredowns

Naar aanloop van UFC Fight Night was er ook een staredown tussen Ion Cuteloba en Dustin Jacoby. Deze liep alles behalve vlekkeloos. Cuteloba kon de druk niet aan en greep zijn tegenstander in de nek.

Naar aanleiding van deze confrontatie, zetten we hieronder nog 4 uit de hand gelopen staredowns op een rijtje.

1. Conor McGregor vs. Nate Diaz

Natuurlijk staat Conor McGregor aan het begin van de lijst met uit de hand gelopen staredowns. Alhoewel hij zich normaliter gedraagt tijdens een gelegenheid als deze, kon hij zichzelf nu niet inhouden. Tijdens de staredown met Nate Diaz liep het op zijn zachtst gezegd een beetje uit de hand.

2. Jon Jones vs. Daniel Cormier

Het ging he-le-maal mis tijdens de staredown tussen Jon Jones en Daniel Cormier. Zelfs de man in het midden kon deze uit de hand gelopen staredown niet meer redden. Het hele publiek sprong ertussen alsof Godzilla met King Kong aan het vechten was.

3. Khabib Nurmagomedov vs. Abel Trujillo

Ook Khabib is eens de fout in gegaan. Zo komt hij door de aanvaring met Abel Trujillo in het lijstje van meest uit de hand gelopen staredowns terecht. Khabib is natuurlijk te herkennen aan zijn opvallende hoofddeksel.

4. Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor

Een epische strijd tussen twee grootheden uit de UFC-geschiedenis. Voor een bomvol stadion leggen de twee een staredown af. De spanning voelde je door het hele stadion heen. Het kon ook niet anders dan dat het mis zou gaan.