We kennen allemaal wel een thee- of koffiebarbaar; zo iemand die zijn troost op een drukke dag wilt zoeken in een warme kop voorkeur en deze vervolgens door de gootsteen laat verdwijnen om zijn verloren temperatuur! Voor al die mensen is er nu Ember; ’s werelds eerste (reis)mok waarmee je de perfecte temperatuur (49 – 63℃) voor je bakkie kunt aanpassen en behouden, of je nu onderweg bent of de hele dag werkt.

Geen blaren of ijspegels aan de lippen

Ember is er voor ontwikkeld om koffie te ervaren wanneer deze het beste smaakt, namelijk op de temperatuur naar jouw keuze! Met een simpele draaibeweging aan de onderkant van de innovatie stel jij deze in. De prijswinnaar van de IDSA IDEA Industrial Design Awards 2017 is uitgevonden door koffieliefhebbers met een achtergrond in thermische wetenschap, om in de handen te stoppen van alle bakkie-fanaten over de hele wereld – nu dus ook in Nederland!

Intelligent

Deze Ceramic-mok is een smart device waarvoor de Ember-app kan worden gebruikt. De Ember-app zal je op de hoogte stellen zodra je drankje de gewenste temperatuur heeft bereikt. Hiermee kun je tevens jouw ideale temperatuur op afstand aanpassen, een gepersonaliseerde LED-kleur selecteren, presets voor verschillende dranken instellen/bewaren en schakelen tussen Celsius en Fahrenheit

Download the Ember app for your phone or watch

Retourbeleid

Bij Ember weten ze dat je behoefte hebt aan product dat zijn meerwaarde bewijst en gewoon werkt. Daarom spreken zij op de site hun toewijding uit door middel van een uitgebreid retourbeleid. Zo wordt er 30 dagen een niet-goed-geld-terug garantie gegeven.

Als je langer dan 30 dagen een Ember hebt en je problemen ondervindt, maak je dan ook geen zorgen, ze bieden een beperkte garantie van één jaar: “Op die manier kunt u genieten van uw favoriete temperatuur en kunnen we ons zorgen maken over de kleine dingen.” Om te beginnen, een aanschafprijs van maar €68,- (mok) of €127,- (reismok)!