Women

Elsa Pataky is de prachtige vrouw van Chris Hemsworth

elsa pataky

Zo erg als Chris Hemsworth wordt bemind door de vrouwelijke fans, zo mooi is zijn vrouw ook. Elsa Pataky is een Spaanse actrice die we niet zo goed kennen als haar echtgenoot, maar waar we wel graag meer van willen zien. We kunnen in ieder geval zeggen dat de Thor-acteur een goede smaak heeft.

Elsa Pataky

Op 18 juli 1976 is Elsa Pataky geboren in Madrid. Ze is dus ondertussen 43 jaar oud, maar dat ze de 40 is gepasseerd doet niks af aan haar schoonheid. In Spanje is ze bekend door haar rollen in Spaanse films en series, maar veel internationale rollen heeft ze niet gehad. Wel is ze in een paar Fast & the Furious films te zien als Elena Neves. Ze speelde in de vijfde, zevende en achtste film van de reeks.

View post on Instagram
 

De familie Hemsworth

De kleine Spaanse dame is heel sportief, zoals te zien is op Instagram. Ze heeft zelfs een betere sixpack dan menig man van middelbare leeftijd. Toch is Elsa Pataky nog lang niet zo gespierd als haar Thor-spelende echtgenoot. Goede kans dat hun drie kinderen dus ook zulke goede genen hebben doorgekregen. Ze heeft een dochter en een tweeling gekregen met Hemsworth en dat zijn nog jonge kinderen.

View post on Instagram
 

Naast dat ze actrice en model is, heeft Elsa Pataky ook een aantal boeken uitgebracht. Ze begon in het Spaans, maar een aantal van haar boeken is nu ook vertaald in het Engels. De boeken gaan over gezondheid en sport. Misschien heeft ze dat wel van haar man geleerd, of juist andersom. Het is in ieder geval duidelijk dat het koppel één van de fitste families in huis heeft van de sterrenwereld.

View post on Instagram
 

View post on Instagram