Gear

Met deze gadget wordt elastiekjes schieten het nieuwe paintballen

elastiekjes pistool

Een elastiekjes pistool, ook wel een rubberband gun genoemd, is een speelgoedwapen dat elastiekjes afvuurt. Het kan worden gebruikt voor plezier en competitie, maar het is belangrijk om altijd verantwoordelijk te zijn. Wanneer je een elastiekjes pistool gebruikt, wil je geen gewonden. Er zijn verschillende soorten elastiekjes pistolen op de markt: van eenvoudige handmatig geladen modellen tot ingewikkelde semi-automatische varianten. Sommige zijn gemaakt van hout, terwijl andere van plastic of metaal zijn gemaakt.

Elastiekjes pistool

Het bedrijf Elastic Precision verkoopt naast het welbekende ‘Model 1911’ ook een ‘Model PPK’, een ‘Model 9MM’ en een ‘Model MP5 Machine gun’. Dit betekent genoeg keuze voor jong en oud. Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden. Geen elastiekjes thuis liggen? Geen enkel probleem! Je kan op de webshop ook zakken verschillende kleuren elastiekjes kopen.

 

Kwalitatief materiaal

Het elastiekjespistool van Elastic Precision is gemaakt van massief hardhout en dus ook gebouwd om jaren mee te gaan. Het is een perfecte upgrade van de oude zelfgemaakte wasknijper pistolen. Dit pistool kan zelfs nog semi-automatisch zes elastiekjes afschieten binnen twee seconden, plus het herlaadt sneller dan elk ander elastiekpistool op de markt. Verder zijn er ook geen stukken plastic of multiplex te vinden in het pistool, het is 100 procent gemaakt van hardhout. Het elastiekjespistool van Elastic Precision is niet alleen leuk om te gebruiken, het is ook nog eens een unieke manier om een grapje uit te halen met je collega’s op het werk. Of je nu op zoek bent naar een manier om de tijd te verdrijven tijdens een vergadering of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om je collega’s te verrassen, dit elastiekjes pistool is de perfecte keuze. Er zijn ook verschillende kleuren hout waaruit je kan kiezen bij Elastic Precision: esdoorn, walnoot en padauk. Dit betekent dat je niet alleen een functioneel, maar ook een esthetisch aantrekkelijk speelgoedwapen kan kiezen dat bij je persoonlijke stijl past.

Verantwoordelijkheid

Het gebruik van een elastiekjes pistool kan leuk zijn, maar het is belangrijk om altijd verantwoordelijk te zijn. Zorg ervoor dat je altijd naar je doelwit kijkt voordat je de trekker overhaalt. Richt bijvoorbeeld nooit op mensen of dieren. Het is ook belangrijk om het elastiekjespistool op een veilige manier te hanteren. Denk hierbij aan het nooit richten op iemands gezicht of het niet opladen terwijl iemand in de buurt is.

Unieke en leuke manier

Al met al biedt het elastiekjespistool van Elastic Precision een unieke en leuke manier om een grapje uit te halen met je collega’s op het werk. Het is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het een duurzaam en duurzaam speelgoed is dat jarenlang mee zal gaan. Er is ook genoeg keuze in modellen en kleuren hout, zodat je een pistool kan kiezen dat bij je persoonlijke stijl past.

Interesse? Ga dan naar de website van Elestic Precision.