Het is één van de grootste games naast bijvoorbeeld Call of Duty en er bestaat een flinke rivaliteit tussen deze twee. Battlefield 6 moet er nu voor zorgen dat zij weer boven CoD komen te staan. De eerste beelden van deze game zijn uitgelekt, zelfs nog voor de officiële release.

Battlefield 6

Voordat iedereen hoge verwachtingen heeft: het zijn beelden die waarschijnlijk uit Battlefield 6 komen. Het is in ieder geval te hopen, want we kijken al een tijdje uit naar deze game. Er gingen eerder al geruchten rond over dat de game een robothond zou bevatten, maar daar hebben we verder niks meer over vernomen. Inmiddels zijn er dus twee nieuwe screenshots boven komen drijven (die al twee weken lang op Reddit stonden) die vermoedelijk dus uit de nieuwe game komen.

Battlefield 6

Deze ‘leak’ van Battlefield 6 gaat dus om twee screenshots waarvan mensen de resolutie handmatig groter hebben gemaakt. Op de eerste afbeelding zie je een mooi eiland waar een aantal gebouwen op staan en wat helikopters omheen vliegen. Wat dit precies betekent voor de game (als het daaruit komt) is nog onduidelijk. Op het tweede plaatje zien we de game vanuit de ogen van een karakter. Je zit in de cockpit van iets en ziet ook een raket staan terwijl het daarachter flink aan het stormen is. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd of dit daadwerkelijke beelden zijn uit de game.

Battlefield 6

Officiële release

Battlefield 6 heeft nog geen officiële releasedatum gekregen. Wel weten we dat de game ergens in 2021 zal komen. Alleen is het dan wel te hopen dat het niet pas in december is. EA heeft aangekondigd dat ze de game nu aan het testen zijn. In eerste instantie was het de bedoeling om de game in het voorjaar te lanceren, maar dat gaat ‘m niet meer worden. Ze richten zich nu de herfst. Het wordt dus nog even wachten en hopelijk zal dat het uiteindelijk allemaal waard zijn.