Vaak zijn we een godsvermogen kwijt op de kermis om een goede score te halen op de boksbal-machine. Keer op keer stellen we onszelf weer teleur met een lachwekkende stoot. “Dat was m’n verkeerde arm”, “de bal bewoog”, “ik werd afgeleid”, of “dit ding werkt niet goed”. We kunnen zeggen wat we willen, maar we weten die vanbinnen dat het weer eens een verspilde euro was. Eddie Hall heeft daar geen last van, hij slaat zo hard tegen een boksbal-machine aan, dat-ie in één klap kapot is. Bizar.

Strongman Eddie Hall slaat boksbal-machine kapot

Je krijgt niet voor niets de titel ‘Strongman’. Eddie Hall had het wereldrecord deadliften met 500 kilo op zijn naam staan. Dit record werd – helaas voor de Brit – vorig jaar met 1 kilo verbroken door Hafthor Björnsson. Op 18 september zou hij eigenlijk gaan vechten tegen diezelfde strongman en acteur Hafthor Björnsson, maar vanwege een blessure moest hij afhaken voor dit gevecht. Dat is misschien maar goed ook voor de tegenstander, want na het zien van deze beelden wil je absoluut geen klap van Eddie Hall ontvangen. De 33-jarige Brit  slaat namelijk gewoon de boksbal-machine kapot. Zoiets hebben we nog nooit gezien.

Eddie Hall slaat zo hard als hij kan op de boksbal-machine. De machine wankelt een beetje en de teller loopt in razend tempo op. Ineens valt de machine uit. Eddie Hall heeft zo hard tegen de boksbal-machine dat-ie het niet meer kon verdragen.

De krachtpatser wilt alsnog vechten tegen Hafthor Björnsson

Maar als we Eddie mogen geloven, duikt hij binnenkort alsnog de ring in. De strongman wilt dat het gevecht tegen Hafthor Björnsson wordt verplaatst naar een nieuwe datum. Zo kan hij helemaal fris en fruitig aan de start verschijnen. ‘The Heaviest Fight in History’ wordt zeker een spektakel.