Je moet het maar bedenken: een e-bike speciaal gemaakt voor de koudste omstandigheden. Dat is dus precies wat het bedrijf Envo heeft gedaan. Zij verkopen namelijk een e-bike kit waarmee je door een dik pak sneeuw kunt fietsen. Eén ding is zeker: je gaat niet meer op je plaat als het een beetje gevroren heeft.

E-bike kit voor de sneeuw

Fietsen door de sneeuw is absoluut geen pretje. Je komt amper vooruit en om de haverklap glijd je onderuit. Precies voor die problemen heeft Envo een geniaal idee bedacht. In plaats van wielen, installeer je gewoon deze kit. Zo verander je je elektrische fiets heel simpel in een ware sneeuwscooter. Door de band aan de achter kant heb je genoeg grip en met het ‘snowboard’ aan de voorkant houd je voldoende snelheid.

elektrische fiets e-bike kit voor in de sneeuw

Makkelijk te gebruiken op elke fiets

Het mooiste van alles is dat de kit ook met een motortje komt. Je kunt de e-bike kit dus ook installeren op iedere mountainbike of gewone fiets! Met behulp van de motor hoef je zelf niet eens meer te trappen. Je drukt gewoon het hendeltje in en de kit doet de rest van het werk. Mocht je nou wel willen trappen, dan assisteert de motor net zoals bij een elektrische fiets. De sneeuwscooter heeft een bereik van 10 kilometer dus je kunt er in alle rust mee op je werk komen. Dit is toch dé oplossing voor het vervelende fietsen in de sneeuw!?

Maak van jouw fiets een sneeuwscooter

Mocht je de e-bike kit willen aanschaffen, dan kost het je helaas wel een rib uit je lijf. Voor $2.789 (€2.299,35) maak je van elke (elektrische) fiets een sneeuwscooter. Waar wacht je nog op? De komende weken blijft het nog wel even koud en de kans op sneeuw is aanwezig. Wees voorbereid en haal de e-bike kit nu in huis via de website van Envo. Ook handig voor een tripje naar de winterse bergen!