Een 14-jarige die easy peasy een Ford GT aan zijn wil onderwerpt.. Dat maakt vandaag de dag misschien wel een normaal bericht, maar nog geen gewone 14-jarige. In de onderstaande video zien we namelijk Andrew aan het werk. In de States maakte hij furore op het Monticello Motor Club’s 2018 Teen Race Camp, inmiddels doet hij dit ook op het internet. Kijk maar eens hoe hij een gloednieuwe Ford GT temt in de sneeuw:

Ford GT vs. 14 jarige

De edit, het circuit, het bochtenwerk, en de bravoure van Andrew maken het een genot om naar te kijken. Er zijn namelijk zat mensen die in hun twintiger jaren nog geen rijbewijs hebben en dus nog niet in auto’s rijden. Terwijl een 14-jarige coureur een Ford GT over een glad wegdek blaast. 14 jaartjes, dat is voor sommigen net de leeftijd waarop de Hot Wheels auto speeldoos bij oma zijn eerste stoflaag heeft gekregen.

Het filmpje eindigt dan ook niet voor niets met ‘Be like Andrew’. Hoe onverantwoordelijk dit ook richting de jeugd kan klinken, kunnen we dit toch alleen maar toejuichen?