Als je van iemand fitnessadvies kunt aannemen, dan is het wel Dwayne Johnson, aka ‘The Rock’. Veel gespierder dan deze gast kun je bijna niet zijn. Op zijn Instagram laat The Rock een leg day killer zien die je zeker aan je trainingsschema moet toevoegen.

The Rock is misschien wel de meest fitte ster in Hollywood

Dwayne ‘The Rock’ Johnson is inmiddels onmisbaar in Hollywood. De beestachtige acteur speelde rollen in onder andere Fast & Furious, Jumanji en Red Notice. Voordat hij begon met zijn acteer carrière was The Rock een bekend personage in WWE. Hier worden showgevechten gehouden en de meest bizarre KO’s uitgedeeld. Logisch dus dat Johnson altijd op en top fit moest zijn, en dat is-ie nog steeds. The Rock is nog steeds dagelijks in de sportschool te vinden en daar voert hij onder andere deze leg day killer uit.

Deze leg day killer van The Rock is slopend

Volgens The Rock is deze leg day killer de meest pittige workout in zijn trainingsschema. Voorafgaand aan nieuwe opnames moet de beste man altijd op en top fit zijn. Dan komt deze oefening goed van pas. Op Instagram laat Dwayne Johnson zien hoe hij helemaal eraf gaat tijdens het uitvoeren van deze oefening.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door therock (@therock)

“Uitstekende high-volume finisher voor mij met al mijn voetbal- en worstelblessures. Vijfde en laatste gigantische set van 5 oefeningen achter elkaar zonder rust. De laatste burner is Pit Shark-squats met negatieve van 3 seconden tot ik niet meer kan. Langzaam en gecontroleerd. Ik vind het leuk om mijn meest slopende training van de week voor mijn laatste training te bewaren. Het wordt de hele week een forceermechanisme omdat ik weet dat de storm van legday-training eraan komt”, aldus The Rock over zijn leg day killer op Instagram.