Custom autobedrijf Timesless Kustoms heeft voor deze Vicious Mustang alles uit de kast gehaald. Zo zijn de fysieke kenmerken van de auto ongelofelijk goed dat het ook geen verrassing is dat de Mustang, goed voor maar liefst 1000pk, een prijskaartje van $1 miljoen dollar heeft.

Grijze mustang-Vicious Mustang-custom autobedrijf-snelle Mustang-Gewoonvoorhem

Bij het bouwen van de ‘Vicious’ Mustang wilde het custom autobedrijf van de Mustang het ultieme road race monster maken. Zo heeft de auto een twin-turbo motor van een GT350, turbochargers, carbon-keramische remschijven, onafhankelijke voor- en achter wielophanging en nog meer technologische snufjes. Het is werkelijk de bruutste en sterkste Mustang ooit.

Timeless Kustoms leg de lat hoog wanneer het er op aankomt om klassieke auto’s te customizen. Aanschouw, de Vicious Mustang:

Grijze mustang-Vicious Mustang-custom autobedrijf-snelle Mustang-Gewoonvoorhem Grijze mustang-Vicious Mustang-custom autobedrijf-snelle Mustang-Gewoonvoorhem Grijze mustang-Vicious Mustang-custom autobedrijf-snelle Mustang-Gewoonvoorhem Grijze mustang-Vicious Mustang-custom autobedrijf-snelle Mustang-Gewoonvoorhem Grijze mustang-Vicious Mustang-custom autobedrijf-snelle Mustang-Gewoonvoorhem Grijze mustang-Vicious-custom autobedrijf-snelle Mustang-Gewoonvoorhem Grijze mustang-Vicious-custom autobedrijf-snelle Mustang-Gewoonvoorhem

Bron: Maxim