Het duurste huis dat te koop staat op Funda overtreft al je verwachtingen. Zou jij willen wonen in deze Amsterdamse parel?

Duurste huis te koop op Funda

Heb jij toevallig de loterij gewonnen of bulk je van het geld? Dan ben jij aan de Diepenbrockstraat 5 in de Apollobuurt aan het goede adres. De Amsterdamse villa is het duurste huis dat te koop staat op Funda. De woning telt vier verdiepingen en telt zo’n 500 vierkante meter aan woonoppervlak. Al houdt het daar niet op qua weelde: de woning heeft een zwembad in de tuin én ligt aan het water vlakbij het vredige Beatrixpark. Met al dat water kan je je helemaal de nieuwe Pieter van de Hoogenband wanen. Loopt het water je al in de mond? Bovendien kom je als privacyliefhebber ook aan je trekken: de monstervilla ligt lekker beschut.

duurste huis op funda

Aan ruimte geen gebrek

Het duurste huis dat te koop staat op Funda telt maar liefst zes slaapkamers en vier badkamers. Daarnaast heb je een poolhouse, een bioscoop, fitnessruimte en sauna tot je beschikking. Mocht je toch nog een extra kamer aan dit geheel willen toevoegen: dat kan. Het is namelijk mogelijk om het duurste huis op Funda nog met een dikke 185 vierkante meter uit te breiden.

duurste huis op funda

Wat is het prijskaartje van het duurste huis op Funda?

Je moet wel van goede huize komen, mocht jij je de heer of vrouw des huizes van dit pand willen noemen. Hoewel het qua prijskaartje niet in de buurt komt van het duurste huis van Nederland, mag je toch diep in de buidel tasten voor deze Amsterdamse parel. In totaal ben  je 12,5 miljoen euro kwijt aan dit “bescheiden optrekje”.

duurste huis op Funda

Meer weten? Check dan de Funda-pagina.