Op een warme zomeravond chillen in een bad met een biertje erbij. Klinkt niet verkeerd en de Weltevree Dutchtub is daar optimaal geschikt voor. Dit buitenbad bestaat al zo’n 17 jaar, won verschillende prijzen en is er in vijf verschillende kleuren.

Dutchtub

Het geniale aan de Dutchtub, is dat het alleen gebruik maakt van natuurlijke circulatie. Voor dit ideale buitenbad heb je ook alleen hout en water nodig, geen elektriciteit of iets dergelijks, dus je kan hem in principe overal mee naar toe nemen. Dat zou dan wel een aardig klusje worden, maar hey je kan hem ook gewoon bovenop je Jeep vastbinden en dan overal neerzetten waar je wilt!  Er zijn ook verschillende formaten: de Original is goed voor 4 personen, de Loveseat voor 2 en de Wood ook voor 4. Er past zo’n 171 liter water in en de Dutchtub weegt 75 kg.

De nieuwe kleuren die aan het assortiment zijn toegevoegd zijn Pebble Grey, Olive Green, Pigeon Blue en Terra Red. Er hangt wel een prijzig kaartje, namelijk minimaal 5.495 euro maar dan heb je ook wat!

Weltevree-Dutchtub-Original-3 Weltevree-Dutchtub-Original-6 Dutchtub Weltevree-Dutchtub-Original-5 Weltevree-Dutchtub-Original-2