Meestal dragen alleen de echte supersterren uit de voetbalwereld absurde horloges. Maar blijkbaar kunnen spelers uit de Eredivisie zich er ook een veroorloven. Dusan Tadic nam de prijs voor ‘Servisch Voetballer van het Jaar’ namelijk ophalen met een opvallend Patek Philippe horloge om zijn arm.

Dusan Tadic showt peperduur horloge

We wisten helemaal niet dat Dusan Tadic een stijlicoon was, maar de linksbuiten van Ajax laat zich in zijn thuisland van zijn beste kant zien. Tijdens de award-ceremonie verscheen Dusan Tadic met een prachtige (en vooral peperdure) ‘Patek Philippe World Time’. Een horloge waarmee je absolute klasse uitstraalt. Het klokje wordt onder andere gedragen UFC-vechter én stijlicoon Conor McGregor. Hier hoeft de Serviër zich dus echt niet voor te schamen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dušan Tadić (@dusantadic)

De Patek Philippe World Time van Dusan Tadic

De Patek Philippe World Time van Dusan Tadic heeft een houtskoolgrijs gelakte wijzerplaat. Het bijzondere aan dit horloge is dat je de tijd in maar liefst 24 verschillende plekken op de wereld tegelijkertijd kunt zien. Dat zijn alle 24 verschillende tijdzones in de wereld, vandaar de naam ‘World Time’.

Het klokje heeft een pittig prijskaartje

Verder is de Patek Philippe van Dusan Tadic voorzien van een gouden kast en een bandje gemaakt van krokodillenleer. Wat de Servische linksbuiten voor het klokje heeft neergelegd, is niet bekend. Wel weten we dat de nieuwprijs van het horloge op 45.337 euro ligt. De huidige marktwaarde ligt iets lager: 35.000 euro. Zeker geen misselijke prijs.

Patek Philippe World Time Dusan Tadic

De Patek Philippe van Dusan Tadic is natuurlijk prachtig en wij zijn er hartstikke jaloers op. Maar of de Servisch voetballer van het jaar ook zo’n collectie als David Beckham heeft, dat betwijfelen we. De horlogecollectie van David Beckham bestaat uit een paar belachelijk luxe en dure horloges. Deze man wordt niet voor niet hét stijlicoon uit de voetbalwereld genoemd.