Cars & Bikes

Dit is de nieuwe motor van Rico Verhoeven

nieuwe motor van rico verhoeven

Rico Verhoeven heeft natuurlijk geen introductie meer nodig. Kickbokskoning, ondernemer, beginnend acteur, vader én motorfanaat. Dat laatste is waar we nieuws over hebben, hij heeft namelijk een nieuw speeltje gekocht. En we zeggen speeltje omdat hij kijkt als een kind in de snoepwinkel zo blij, met zijn nieuwe aankoop. Aan de nieuwe motor van Rico Verhoeven is verder niets schattigs, het is een bruut ding.

De nieuwe motor van Rico Verhoeven

De garage van Rico Verhoeven raakt met de tijd alleen maar voller. Niet zo lang terug sloot hij zich nog aan bij zijn vriend Nicky Romero en kocht ook hij een McLaren (en wat voor één), en dat is niet de enige wagen die hij heeft staan. Ook op het gebied van motoren weet Rico Verhoeven goed wat hij wil. We schreven al eerder over zijn motor: de Suzuki GSX-R1000R uit 2001. Een zwart monster met 202 pk en voorzien van alle technische hoogstandjes denkbaar.

View post on Instagram
 

Hoe bruut de Suzuki ook is, het oog van Rico is op een ander, jonger model gevallen. Een Ducati Diavel 126o S uit 2020 is de nieuwe  motor van Rico Verhoeven.

View post on Instagram
 

Verhoeven op een duivels snelle bike

De nieuwe motor van Rico Verhoeven is geen misselijke. De Ducati Diavel 1260 S beschikt over 159 pk en 129 Nm koppel. De prijs zou liggen rond de 27.000 euro. De maximale snelheid ligt op 270 km/u. Het verschil tussen de ‘gewone’1260 en de 1260 S van Verhoeven zit hem in de extra opties in kleurstellingen en de Öhlins vering.

View post on Instagram
 

Misschien dat Rico op het gebied van pk’s een beetje heeft ingeleverd, zijn vertoning is er niet minder stoer op geworden. De nieuwe motor van Rico Verhoeven staat bekend om zijn krachtige looks. Het motto vanuit de Italianen zelf is dan ook It’s good to be bad.  Iets wat prima past bij een kickbokser van dit formaat. Wat er precies met de Suzuki is gebeurd weten we niet, maar de nieuwe motor van Rico Verhoeven is er eentje om mee te pronken.