Een van de best gelezen artikelen op Gewoonvoorhem, is zonder twijfel dit artikel over een off-road Ducati 1199. Over het algemeen is een Ducati niet direct een bike voor een custom project. Toch duikt er hier en daar een bouwer op die zich hier wel aan heeft gewaagd en dat levert vaak schitterende motoren op. Wacht dacht je bijvoorbeeld van deze Indigo Flyer? Een lust voor het oog en tevens zeer jammer dat we hem niet kunnen horen brullen. Gelukkig heeft JL Photography de motor op schitterende wijze vastgelegd.

ducati custom bike motor

Indigo Flyer

De mannen van Rough Crafts bewijzen met deze bike dat zij het vak van ‘customizen’ bemeesteren. Ze hebben de Ducati op vrijwel alle vlakken een heuse upgrade gegeven. Door de unieke denim-geïnspireerde verfkleur draagt deze custom bike de naam Indigo Flyer, een bijnaam die ‘ie zeker verdient. De Indigo Flyer is afgewerkt met tientallen op maat gemaakte verbeteringen, waaronder op maat gemaakte 19″ wielen, carbon afwerking en een bijzonder opvallend hand-afgewerkte zitting welke een prachtig contrast vormt met de denim-blauwe lak. Deze customized Ducati is er zonder twijfel een waar menig man zichzelf op rond zou zien cruisen.

custom-ducati-gewoonvoorhem 4 custom-ducati-gewoonvoorhem 3 custom-ducati-gewoonvoorhem 2 custom-ducati-gewoonvoorhem 1 Schermafbeelding 2018-08-28 om 15.48.29 custom-ducati-gewoonvoorhem