Entertainment

Video: dubbelganger van Cristiano Ronaldo gaat viraal

Look a like Ronaldo

Hoewel Ronaldo de Europese velden al een tijd heeft verlaten, is de Portugees nog altijd onverminderd populair. Dat bewijst een man die sprekend lijkt op de voetballegende Cristiano Ronaldo maar des te meer. Hij heeft de harten van voetbalfans over de hele wereld veroverd en verovert nu ook het internet

Cristiano Ronaldo ook in Saoedi-Arabië onverminderd populair

Het is een eeuwige vergelijking waar menig voetballiefhebber gek van wordt: de strijd tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Messi zal misschien herinnerd worden om zijn verfijnde speelstijl, Ronaldo om zijn ‘legacy’ in het algemeen. Nadat de Portugees heel Europa veroverde bij clubs als Manchester United, Real Madrid en Juventus, doet hij dat nu net zo hard in Saoedi-Arabië. Sinds zijn vertrek naar het Arabische land is het voetbal daar opgeleefd, en zitten de stadions vol. Vooral de fans van zijn club Al Nassr adoreren hem. Een fan van die club, die een regelrechte look a like is van de sterspeler, gaat nu viraal op internet.

Man die door het leven gaat als Cristiano Ronaldo verovert het internet

Op het eerste gezicht zou je zweren dat Cristiano Ronaldo zelf voor je staat. Maar nee, het is een gewone man met een buitengewone gelijkenis met de voetbalicoon. Wat hem echter onderscheidt, is zijn bescheidenheid en zijn boodschap aan de wereld. “Allereerst wil ik onze fans bedanken die op me hebben gewacht en interesse hebben getoond na de wedstrijd. Ik ben al jaren in deze markt en heb nooit iemand gerespecteerd en probeerde iedereen zo gelukkig mogelijk te maken,” deelt hij. Hij benadrukt dat hij niet probeert Ronaldo te zijn, omdat hij dat volgens hem toch niet kan zijn.

Een nederige ster in de schijnwerpers

De Ronaldo look a like is zich volledig bewust van zijn gelijkenis met de voetballer, maar zijn intenties zijn puur en oprecht. Hij streeft er niet naar om Ronaldo te zijn, maar gebruikt de aandacht die hij krijgt om positiviteit te verspreiden. Zijn boodschap is helder: wees dankbaar voor de kansen die het leven biedt en gebruik ze wijselijk. Zijn nederigheid en dankbaarheid resoneren met velen, wat hem een geliefde figuur op het internet maakt.

View post on Instagram