Het weer is wispelturig, maar er bieden zich weer wat vrije dagen aan. Perfect om aan de relatie met je bank te werken en je kennis over ’s werelds meest beruchte drugsbazen uit de geschiedenis eens stevig op te vijzelen. Hoewel er online al genoeg te vinden is, en we jouw kennis zeker niet onderschatten willen, melden we je toch maar eventjes dat Netflix je hier maar al te graag mee helpt.

Vandaag lanceerden zij namelijk een docu serie waarin de verhalen verteld worden van deze criminele masterminds, diens wrede handlangers, en de mannen en vrouwen die hebben gezworen hen ten val te brengen.

Pablo Escobar

Pablo Escobar, inmiddels is iedereen wel bekend met zijn naam. De Colombiaanse drugsbaron is de onmisbare factor in de succesformule van Narcos – tevens ook te zien op Netflix! In de docu van 46 minuten krijg je een realistische weergave met allen ins en outs van deze kingpin!

The Cali Cartel

De Rodriguez Brothers Gilberto en Miguel gingen verder waar Pablo Escobar de dood vond, vandaar dat zij de nieuwe gezichten werden in het derde seizoen van Narcos. In de docu van 46 minuten krijg je een iets realistische weergave met allen ins en outs!

Frank Lucas & The Country Boys

Frank Lucas vestigt zich als de grootste importeur van heroïne in het Harlem-district van Manhattan. In de film ‘American Gangster’ is in grote lijnen al blootgelegd hoe hij heroïne rechtstreeks vanuit Zuidoost-Azië de Verenigde Staten in importeerde. In de docu van 42 minuten krijg je een realistische weergave met allen ins en outs!

The Pettingill Clan

De familie Pettingill bewees dat drugshandel niet alleen in Noord- en Zuid Amerika tot in perfectie kon worden uitgevoerd. De onderwereld van Melbourne, Australië was in handen van een moeder en haar sadistische zoons, totdat de verslaving van de oudste zoon leidde tot hun ondergang. Dat krijg je nou als je de vuistregel ‘Don’t get high on you own supply’ schendt. Het verhaal werd al eens verfilmd in ‘Animal Kingdom’, maar met het zien van de docu van 45 minuten krijg je een realistische weergave met allen ins en outs!