Of je nu werkt om te leven of leeft om te werken, dit is de kans om beide te combineren. Een anoniem stel uit Groot-Brittannië zoekt voor een aankomende wereldreis een fotograaf voor 90.000 euro. Je reist samen met het paar de wereld rond om de beste momenten van de vakantie te vereeuwigen met je spiegelreflex. Je kan tot februari 2019 solliciteren voor deze droombaan als fotograaf.

Droombaan als fotograaf

Het stel reist naar Europa, Amerika, Zuid-Amerika en Australië. Je gaat onder andere mee naar de Grand Prix van Monaco, duiken bij Maldiven, op bezoek bij Mardi Gras in New Orleans, feesten op het Carnaval in Rio de Janeiro en skiën in Val-d’Isère. Alle reiskosten worden vergoed, je hebt 30 vakantiedagen en ziektedagen worden doorbetaald.  Wel moet je minimaal 5 jaar ervaring hebben, in de gewenste stijl fotograferen en bereid zijn vanaf februari voor twaalf maanden, tien uur per dag te werken. Dat zijn twaalf maanden waarin je weinig ziet van je familie, vrienden en vriendin. Als je werk bevalt is er een mogelijkheid om in vaste dienst te komen als familiefotograaf. Ben jij geschikt voor deze vacature? Je kan online solliciteren.

droombaan als fotograaf gewoonvoorhem 2

Je hoeft geen professionele fotograaf te zijn om mooie foto’s te maken. Misschien ben jij zelf al eens op wereldreis geweest en heb je een paar mooie shots gemaakt. Zonde om deze mooie herinneringen niet de aandacht te geven die ze verdienen. De foto op aluminium afdrukken laat jou de beste momenten van je reis vereeuwigen.