Fotografie is niet meer weg te slaan uit ons leven. Een goede camera is dan ook een must om je Instagram on fleek te houden. Maar naast fotografie is er ook een duidelijke stijging van samenwerkingen tussen modemerken en andere sectoren. Combineer de beste merken uit de fotografie en fashion sector, en tadaaa: je hebt deze toffe Louis Vuitton x Nikon Z7 camera.

Louis Vuitton Nikon Z7

Louis Vuitton en Nikon hebben (mogelijk) de koppen bij elkaar gestoken om een functionele, maar vooral stijlvolle camera te creëren. Nikon bracht met de Z7 onlangs hun eerste fullframe systeemcamera uit. De behuizing, die normaal zo ‘standaard’ is, is voor deze unieke samenwerking gepimpt in de huisstijl van LV.

Louis Vuitton Nikon Z7 gewoonvoorhem

Er wordt gesproken over een samenwerking, maar dit is vanuit beiden merken vooralsnog niet bevestigd. De foto van deze gouden met Louis Vuitton beklede camera is verschenen op een forum over Nikon. Gaat Nikon een luxe tak toevoegen aan haar arsenaal aan camera’s of is dit weer een typisch geval van het hebben van een goede (ironisch genoeg) camera en photoshop?