De uit Canada afkomstige rapper Drake is tonnen verloren met zijn eerste weddenschap in de Formule 1. Even leek het erop dat hij 2,5x zijn inleg van 300.000 Canadese dollar zou pakken, totdat Charles Leclerc van Ferrari uitviel.

Drake tonnen verloren met ‘duur’ gokje op het Ferrari-rood van Charles Leclerc

Drake deelde via Instagram zijn eerste wedje op de koningsklasse. Het onderschrift las: ‘Eerste keer een gokje wagen met F1, kijken hoe dit uitpakt’. De bekende stem van onder andere ‘Hotline Bling’ legde omgerekend 220.000 euro in via het crypto bettingplatform Stake. 

Drake is tonnen verloren met eerste weddenschap in F1

Geen vuiltje aan de lucht voor de coureur in het rood waar Drake de tonnen op had gewed. Leclerc was op weg naar zijn volgende overwinning, nadat hij overtuigend op zaterdag de pole position pakte bij de Spaanse Grand Prix. Die positie hield hij vast na de start op zondag. In de 27e ronde ging het echter mis: Leclerc viel uit met een motorprobleem. Max Verstappen en zijn team profiteerden optimaal door de winst zeker te stellen, evenals de tweede één-twee-finish van dit seizoen. 

Steenrijke Drake vaker in het nieuws vanwege weddenschappen

En dat betekent dat Drake tonnen is verloren met zijn weddenschap op Charles Leclerc. De rapper heeft nog niet gereageerd op het voorval. Of hij dat nog doet? Dat lijkt sterk. Met een huis in Toronto met een waarde van 100 miljoen dollar. zijn deze verloren tonnen kleingeld voor Drake.

Het is niet de eerste en zeker niet de laatste keer dat Drake in het nieuws komt vanwege een weddenschap. Bij deze poging achter de roulettetafel was hij succesvoller.