Als er een tv-show is die weet hoe je binnen no-time verandert in een onoverwinnelijke krachtpatser, dan is het wel Dragon Ball Z. Die karakters kunnen zichzelf namelijk transformeren in een Super Saiyan. Wil jij nou ook over dergelijke kracht beschikken? Dan zijn deze supplementen van Olimp met Dragon Ball Z karakters echt wat voor jou. We nemen alle Dragon Ball Z supplementen met je door en vertellen waar het goed voor is.

Vegeta pre-workout

Vegeta is een van de bekendste Dragon Ball Z karakters. Hij kan dus niet missen binnen deze Dragon Ball Z supplementen collectie. Deze pot van Olimp is bedoeld als pre-workout. Het bezit allerlei stoffen waardoor jij beter kan gaan liften in de gym. Denk bijvoorbeeld aan: beta-alanine, creatine, zwarte peper extract en cafeïne. Deze pot heeft de smaak van Blueberry Lemon, waardoor de scoops een stuk beter te behappen zijn.

dragon ball z supplementen

Frieza BCAA’s

Dit Dragon Ball Z karakter valt meteen te herkennen aan het bizarre alien-uiterlijk. Misschien dat hij er zo monsterlijk uitziet vanwege de dosis BCAA’s die hij neemt. BCAA’s staat voor ‘branched chain amino acids’, deze zijn essentieel voor spieropbouw. Tenminste, dat is wat een groot deel van de fitnessindustrie beweert. Anderen zeggen dat je deze met een goed dieet niet nodig hebt. Er zit zo’n 6.000 mg Micro BCAA’s in de pot. Uiteraard heeft dit supplement ook een heerlijk smaakje namelijk Forest Fruit.

dragon ball z supplementen

Goku-eiwitten

Iedereen weet dat eiwitten nodig zijn voor spieropbouw. Je kunt ze halen uit je dieet, maar veel mensen vinden het makkelijker om ze uit een pot te halen. Dit whey-poeder is verkrijgbaar in een veelvoud aan smaken. Truffle Orange, Vanilla, Chocolate en White Chocolate Raspberry. Eén portie bevat 134 calorieën, een hoog gehalte aan aminozuren en maar liefst 26 gram eiwitten.

dragon ball z supplementen

De supplementen zijn hier te bestellen voor slechts een paar tientjes.

Bron: FHM