Goku en consorten hebben er in hun 25-jarig bestaan toch voor gezorgd dat Dragon Ball een van ’s werelds populairste manga’s is met een zeer grote en volwassen fanbase. Ook vandaag leeft het nog behoorlijk onder de liefhebber, waar een fan-made film miljoenen bereikte en ook Dragon Ball Super, ondanks de nodige kritiek, iedere zondag op het to-do-lijstje schittert. De honger is nog niet gestild, zo weet ook een kleine noedelbar in Orlando, USA. “Soupa Saiyan” trekt Anime-fans van heinde en verre als Dragon Ball Z-themarestaurant.

Gerelateerde afbeelding

Soupa Saiyan

Wat het menu betreft is het vrijwel wat je zou verwachten van een noedelshop; je hebt de keuze tussen bouillon, noedels en eiwitten. De belangrijkste reden dat mensen eerst naar deze unieke eetgelegenheid gaan is toch wel de atmosfeer. Het personeel draagt Dragon Ball Z t-shirts, er zijn actiefiguren rond verspreid en afleveringen van de show spelen zelfs op tv terwijl je eet!

Het restaurant biedt ook kunstwerken van een lokale kunstenaar met verschillende DBZ-personages. Voor nieuwsgierige anime-en noedelliefhebbers is dit toch wel een must-see om te zien, beleven en proeven! Voor menig noedelfanaat schijnt het eten echt om te watertanden te zijn. Je kunt een paar foto’s zien van een aantal van de gerechten en themadingetjes die ze hieronder aanbieden op hun Facebook-pagina.

Soupa Saiyan Fire Burritos Goku vs Jiren Spirt Bomb Pho Bo Kho Goku en Vegeta