De aankondigingeerste trailer, tweede trailer en nu derde trailer vormen allemaal één enkele reis op je nimbus richting pure nostalgie! Met Dragon Ball Super borduurt Toei Animation voort op de good ol’ days en met ‘Dragon Ball Super: Broly’ krijgen de fans het volgende spektakel voor de kiezen: de terugkeer van Broly! Blijkbaar is dit wat de fans willen, want met een vaste plek in de trendinglijsten op YouTube lijkt Dragon Ball populairder dan ooit.

Het is natuurlijk mooi dat de kindertjes van deze generatie nog zoiets mogen meemaken, maar nu moet jij maar gewoon gaan kijken, want Vegeta gaat voor het eerst SSG en Broly toont zich een niet te stoppen monster:

Dragon Ball Super: Broly

In de film krijgen we te maken met de paden van het lot die leiden naar een ontmoeting tussen Goku, Vegeta en Broly – met epische gevechten als gevolg! Het omvat ook de Frieza Force en de geschiedenis van de Saiyans, die uiteindelijk een belangrijke connectie hebben met alles. De verhaalinhoud omvat een zeer grote schaal en is best dramatisch, zo zie je eigenlijk al in de flashbacks waarbij Freeza zijn heerschappij botviert op de Saiyans! Zo zie je ook de bekende gezichten van Paragus, King Vegeta en Bardock weer terug.

football video GIF

Voor alle duidelijkheid vindt de film plaats na de Dragon Ball Super Anime, maar voor The End of Z. Wij zijn nu in ieder geval superhyped voor deze film! Zeker omdat nu we gezien hebben dat Goku, Vegeta en Frieza er allen aan moeten geloven op 14 december!