De Netflix-kraker ‘Don’t Look Up’, met hoofdrollen voor Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence komt steeds dichterbij. Netflix heeft nu de eerste trailer onthult. En eerlijk, is eerlijk: dit smaakt naar meer.

‘Don’t Look Up’

Wat krijg je als je Leonardo DiCaprio met Jennifer Lawrence samen in een film zet met een goed verhaal? Juist! Een top combinatie voor een nieuwe Netflix original. De komedie Don’t Look Up gaat over twee astronomen die ontdekken dat er binnen zes maanden een komeet op de aarde terecht zal komen. Deze komeet is alleen zo groot dat de wereld zou vergaan. Het duo probeert jan en alleman te waarschuwen voor dit grote gevaar dat de mensheid gaat wegvagen. Klein probleempje: niemand neemt de astronomen serieus.

Een echte sterrencast

Na het grote succes van Red Notice die eerder deze maand verscheen, komt er nu nog een film met een sterrencast waar je u tegen zegt. In de film Don’t Look Up spelen onder andere Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep en Timothée Chalamet. Daarnaast is er zelfs een bijrol weggelegd voor Ariana Grande.

Don't Look Up, the teaser trailer of the film with Leonardo DiCaprio, Meryl Streep and Jennifer Lawrence - D1SoftballNews.com

Eerste officiële trailer

Zojuist is de officiële trailer online gekomen. Hierin zien we hoe Kate en Rendall op allerlei manieren proberen de mensheid te waarschuwen voor deze allesvernietigende komeet. Het duo gaat op bezoek bij de president, deze rol wordt gespeeld door Meryl Streep. Ook zij lijkt nog niet te geloven in het eind der tijden. Don’t Look Up verschijnt 10 december op Netflix. Tot die tijd zul je het moeten doen met onderstaande trailer:

Het duo bezoekt ook een van de populairste ochtendshows die wordt gepresenteerd door Brie (Cate Blanchett) en Jack (Tyler Perry). Het wordt een race tegen de klok. Zou het hen lukken op op tijd de aarde te beschermen tegen deze komeet? Bekijk hier in elk geval vast de trailer.

Vanaf 10 december staat Don’t look Up op Netflix. Tot die tijd kun je kijken naar deze brute films die in november op Netflix zijn verschenen.