Als 15-jarige sta je meestal in de supermarkt of horeca wat bij te verdienen naast je schooldagen. Meestal hield je wat geld over om een frietje te halen of als je heel lang spaarde je eerste scooter. Dat gevoel kent deze jongen niet. De Amerikaanse Donald Dougher staat bekend als ‘rijkste tiener van Amerika’ en heeft een wagenpark waar je bang van wordt.

Maak kennis met Donald Dougher, aka Donlad

De 15-jarige Donald Dougher bouwde zijn imperium op dankzij YouTube. Hij startte drie jaar geleden het kanaal ‘Donlad‘ waarop hij als kleine jongen entertainment video’s maakte. Deze video’s gaan over lifestyle, gaming, auto’s en pranks. Kortom: hij maakt gewoon wat hij leuk vindt. Inmiddels heeft hij bijna 600.000 abonnees en miljoenen volgers op andere social mediaplatformen. Daarmee harkt hij op 15-jarige leeftijd een goede 25.000 euro per maand binnen.

De indrukkwekkende autocollectie van Donald Dougher

Donald Dougher heeft dat geld inmiddels meer dan goed geïnvesteerd. Hoewel hij nog geen rijbewijs heeft, mag zijn passie voor auto’s duidelijk zijn. Dougher voegde de ene na de andere dikke bolide aan zijn collectie toe. We lichten de meest bijzondere exemplaren hieronder kort uit. We komen lang niet tot zijn volledige wagenpark, want met een verzameling van om en nabij tien miljoen euro kun je boeken volschrijven.

Bugatti Chiron – 2,4 miljoen euro

We beginnen maar meteen met de meest begeerde auto uit de collectie van Donald Dougher. De Bugatti Chiron is een droomauto van veel kleine jongetjes. Deze kerel heeft op zijn vijftiende gewoon al een beest van een wagen gekocht. Daar kunnen we alleen maar een diepe buiging voor maken.

Donald Dougher Bugatti

Ferrari LaFerrari – 2 miljoen euro

Een autocollectie zonder Ferrari, dat kan natuurlijk niet. Daarom heeft Donald Dougher een Ferrari LaFerrari in zijn garage geparkeerd. Inmiddels liggen de vraagprijzen tussen de 2,5 en 3 miljoen euro. Maar we verwachten dat Dougher tussen de 1,5 en 2 miljoen euro voor deze wagen heeft betaald.

Donald Dougher Ferrari

Pagani Huayra Roadster – 4 miljoen dollar

Tja, als je jong bent, moet je natuurlijk wel voor de modernere supercars gaan. Donald Dougher ‘understood the assignment’ en pakte uit met een hele speciale Pagani Huayra Roadster. De prijs van deze bizarre bolide is onbekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DONLAD (@donlad)

Rolls Royce Cullinan – 456.959 euro

Ook voor de zakelijke gelegenheden heeft Donald Dougher een parel. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze arriveren in een Rolls. Deze 15-jarige jongen wel, en wat voor één! Chapeau.

Donald Dougher Rolls Royce