Met de eerste herfstdagen in het vooruitzicht lijkt de zomer langzaam ten einde te komen. Maar niet getreurd, want met deze nieuwe films en series op Netflix kom jij deze herfstmaand prima door. Dit is er nieuw op Netflix in de maand september.

Mad Max – 1 september 2019

Netflix trapt de maand goed af, met deze klassieker uit 1979. De film met (een toen nog onbekende) Mel Gibson in de hoofdrol is gebaseerd op het western-genre, maar speelt zich af in een dystopische toekomst. De beelden zijn niet zo modern als we gewend zijn, maar ben je in de mood voor een goede klassieker, dan mag je deze niet missen. Kijk hier de trailer:

Inception – 3 september 2019

Deze Film van regisseur Christopher Nolan is een absolute must see. Met een 8.8 op IMDb valt deze film in de categorie ‘moet je gezien hebben’. Leonardo Dicaprio in de hoofdrol is altijd een goed begin. Leonardo vertolkt de rol van de architect Cobb. Met behulp van speciale technologie steelt hij bedrijfsgeheimen en ideeën uit de gedachte van anderen terwijl zij dromen.  Met de Japanse zakenman Saito als nieuwe doelwit rollen Cobb en zijn handlangers in het ene heftige avontuur na het andere. Een absolute must see. Wil je alvast een beetje in de sferen komen? Check dan deze toffe trailer.

The Spy – 6 september 2019

Sacha Baron Cohen kennen we allemaal van zijn groene mankini in de film Borat. Deze blijft voor nu even in de kast liggen want in de serie The Spy kruipt hij in de huid van Mossad-agent Eli Cohen. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en speelt zich af in de jaren zestig. Cohen infiltreert in de Syrische overheid maar krijgt steeds meer moeite met het geheimhouden van zijn dubbelleven. De serie bestaat uit zes afleveringen en is vanaf 6 september te zien op Netflix. Kijk hier de trailer.

Batman Begins – 13 september 2019

Een goede maand voor de Christopher Nolan fans. Ook deze klassieker van de Amerikaanse regisseur staat vanaf 13 september tussen je Netflixopties.  Voor alle Batman-fans eerder een klassieker dan iets nieuws, maar met Christian Bale in de hoofdrol is er meer dan genoeg reden om deze film (nog eens) te kijken. Check hier de trailer.

Straight Outta Compton – 20 september 2019

Straight Outta Compton vertelt het waargebeurde verhaal over de hiphopgroep N.W.A. Het verhaal volgt de vijf jonge mannen: Dr. Dre, Ice Cube, Easy, DJ Yella en MC Ren die in 1987 bekend werden met hun muziek. In hun nummers uitten zij hun woede en frustraties van het leven in de hood. De nummers, waarin zij de waarheid vertelden over het leven in één van de gevaarlijkste wijken van Amerika, veroorzaakten een sociale revolutie. Je moet nog even wachten, maar check hier alvast de trailer.