Gear

Tover jouw slaapkamer om tot gym met dit opklapbare bed

gym in huis

Wil je een eigen gym in huis hebben, maar heb je geen plek? Dan kun je jouw bed en sportschool combineren met dit handige meubelstuk. Klap hem uit en je hebt een volledig apparaat om tientallen oefeningen mee uit te voeren. Check wel even of je slaapkamervloer stevig genoeg is.

Een bed én gym in huis

Wil je efficiënt gebruik maken van de ruimte in je slaapkamer én van je materiaal, dan ben je met dit bed helemaal binnen. Het is namelijk een tweepersoonsbed om gewoon in te slapen, maar daar blijft het niet bij. Als je het matras omhoog klapt en hem verder in elkaar zet heb je voor je het weet een gym in huis gehaald. Je kunt hem namelijk zo ombouwen dat je er een groot toestel van maakt waar je allerlei oefeningen op kunt uitoefenen. Squats, deadlift, bench press en veel meer soorten work-outs kun je probleemloos gewoon thuis uitvoeren.

Het gaat om het Engelse bedrijf PIVOT, dat een kickstarter-campagne begon om dit idee te realiseren. Ze hebben het doelbedrag al opgehaald, wat betekent dat we deze dingen bij mensen thuis kunnen gaan zien.

Waarom zou je dat willen?

We kunnen ons genoeg situaties inbeelden waarom je niet naar de sportschool wilt of kunt… Dan worden je allerlei mogelijkheden op verschillende oefeningen ontnomen. Bijna niemand heeft namelijk zo’n apparaat thuis staan, tenzij je een droomhuis hebt waar genoeg ruimte is voor een échte gym in huis.

Maar de kans is groot dat je dat niet hebt, dus dan is dit apparaat een verlossing. Bovendien heb je ook geen excuus dat je door de regen naar de sportschool moet of dat ze dicht zijn. Je hebt namelijk standaard een gym in huis, dus bent altijd in de buurt van een manier om te trainen. De kickstarter begon al vanaf 1000 euro. Op dit moment zijn de prijzen iets gestegen: de goedkoopste PIVOT kost 3.441,95 euro. Uiteraard kan je altijd nog gewoon aan de slag gaan met je oefeningen met dumbbells.

Watch on YouTube

Ga voor meer informatie over de producten naar de website van PIVOT.