Entertainment

Dit bizarre bedrag strijkt Nicol Kremers op met het maken van 18+ video’s

hoeveel verdient nicol kremers playboy

Nicol Kremers is de vrouw die afgelopen jaar misschien wel het meeste in het nieuws is geweest. Ze is vooral bekend als ex van miljonair Peter Gillis, maar tegenwoordig ook als ster in de wereld van filmpjes voor volwassenen. Daar haalt ze maandelijks overigens een fortuin mee binnen.

Wie is Nicol Kremers?

Nicol Kremers is een 33-jarige Eindhovense. Ze is moeder van vier kinderen en verwierf haar nationale bekendheid vooral als het inmiddels ex-liefje van miljonair en vakantiepark-magnaat Peter Gillis. Ze was dan ook veelvuldig te zien in de SBS-realityserie Massa Is Kassa, waarin het wel en wee van de familie Gillis werd gevolgd. In die serie ontstond ook haar bijnaam Nicolleke.

View post on Instagram
 

In september 2022 maakten Nicol en Peter bekend uit elkaar te gaan. Dat is inmiddels uitgemond tot een heuse soap an sich. De twee gooien voortdurend modder naar elkaar zien elkaar regelmatig in de rechtbank. Afgelopen november diende nog een kort geding tegen de 61-jarige Gillis. In februari van dit jaar tekenden de twee een vaststellingsovereenkomst met geheimhoudingsplicht nadat hun relatie was beëindigd. Gillis beschuldigt Nicol ervan zich structureel niet aan deze afspraak te hebben gehouden, waarbij een dwangsom van € 100.000 per overtreding werd geëist. Ook loopt er nog een mishandelingszaak tegen Gillis, aangespannen door Kremers.

Tegenwoordig legt Nicol zich vooral toe op het maken van video’s voor volwassenen, welke ze plaatst op dat ene zeer populaire platform. Daar strijkt ze maandelijks overigens behoorlijk wat mee op.

Dit verdient Nicol Kremers met het maken van 18+ video’s

In een gesprek met Michella Kox in de Discovery+ Eating With My Enemy: Going Dutch vertelt Nicol om en nabij de € 150.000 per maand te verdienen met de expliciete content. Ook krijgt ze van Michella de vraag of ze dan al miljonair is. Nicol geeft aan daar inderdaad niet ver meer vanaf te zitten.