Soms komt er een buitenkansje voorbij om je mancave uit te breiden met iets wat jouw trotsgrot maakt tot een plek waar mensen puur de toerist uit komen hangen. De¬†Discommon Coffee Table is zo’n onderscheidend en authentiek meesterwerk.

Ferrari F40 6 Ferrari F40 3 Ferrari F40 2 Ferrari F40 5

Discommon Coffee Table

De tafel is ontstaan uit het concept van een uit vloeibaar metaal voortgekomen voertuig, en vormt een pronkstuk met een diameter van 120 cm en een dikte van 10 cm. Omdat het 100 uur tijd kost om elk uniek voertuigmodel te ontwerpen en maken wordt de set beperkt tot slechts 10 tafels.

Wanneer jouw aanvraag geselecteerd en serieus genomen wordt mag je het voertuig kiezen dat de tafel zal kenmerken, en zal je ook betrokken raken bij het bepalen van oppervlakteafwerkingen, het goedkeuren van het ontwerp en het kiezen van de hard geanodiseerde kleur van het eindproduct. Er zijn al vier tafels geproduceerd, waaronder het Ferrari F40-voorbeeld hierboven en de Ford GT hieronder.

Ford GT 3 Ford GT 5 Ford GT 4 Ford GT 2

Aanvragen

Moet een tafeltje met je favoriete auto jouw kant opkomen? Schrijf dan hier je motivatie! Afhankelijk van de complexiteit van het voertuig gaat dit geintje je dan 16.000 euro of meer kosten. Maar hé, wat een collectors-item is dit!