Oktober is een behoorlijke koude en natte maand, wat het niet echt aantrekkelijk maakt om naar buiten te gaan. Je kan er voor kiezen om te gaan gamen of een nieuwe spannende serie te kijken. Maar je kan natuurlijk ook een van deze dikke films checken die deze maand in de bioscoop draaien.

Mile 22

Mile 22 is een echte actiefilm waardoor je de hele avond op het puntje van je stoel zult zitten. Het is een spannende actie/thriller met als hoofdrolspeler James Silva (Mark Wahlberg). James is een special agent binnen een elite-eenheid die wereldwijd onzichtbaar opereert. Hij krijgt een opdracht om met zijn team een informant naar een vliegveld, 22 miles verderop, te smokkelen. Echter is de ontsnappingsroute midden door het centrum van de corrupte politiestaat. Het vliegtuig kan maar 10 minuten wachten en als ze er tegen die tijd niet zijn worden ze aan hun lot over gelaten. De film wordt geregisseerd door de regisseur van Lone Survivor en Patriot’s Day. Dat beloofd weer wat te worden.

Releasedatum: 18 oktober 2018

Venom

De film Venom volgt Eddy Brock ( Tom Brady) een journalist die altijd dieper op de materie ingaat en dingen onderzoekt waar de politie waarschijnlijk niet aan heeft gedacht. Hij vindt iets wat de politie over het hoofd heeft gezien, maar datgene wat hij vindt zorgt ervoor dat hij veranderd in het mysterieuze wezen Venom. Venom is een van de bruutste en dodelijkste personages van Marvel. De film is ook gebaseerd op de Marvel Comic.

Releasedatum: 4 oktober 2018

The Sisters Brothers

Deze film zit echt tot de nok toe gevuld met sterren; Jake Gyllenhaal, Rutger Hauer en Joaquin Phoenix. De film speelt zich af in de tijd van het Wilde Westen en daar heerst een mega goudkoorts. We volgen in deze film de hoofdpersoon Warm, hij is een vriendelijke man en beschikt over iets wat hem heel waardevol maakt. De gebroeders Sisters krijgen een opdracht om achter hem aan te zitten. Maar zodra ze horen dat hij een goudmijn heeft kiest een van de gebroeders toch een andere weg en zodra ze horen waarom hij eigenlijk achterna wordt gezeten al helemaal.

Releasedatum: 25 oktober 2018

Hell Fest

We zullen deze maand eindelijk ook weer een goede horror film op het grote doek zien. Heb jij stalen zenuwen en kan jij onderscheiden wat echt en nep is? Dan is dit de film voor jou! In de film hebben de personages hier nogal veel last mee. Want wat moet je doen als je naar het beruchte Hell Fest gaat. Een rondreizend horror festival, waarin iedereen getraind is om je te laten schrikken. Erin gaan is leuk en de schrikeffecten zijn nep, maar wat nou als er iemand vermoord wordt en de politie niks doet, omdat ze simpelweg hun werk doen ‘om mensen te laten schrikken’. Het wordt letterlijk een hel voor de hoofdpersonen om uit dit festival te komen.

Releasedatum: 18 oktober 2018

Bad Times at the El Royale

Deze sterrenkast gaat er voor zorgen dat je optimaal wordt vermaakt; Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Cailee Spaeny, Lewis Pullman en Chris Hemsworth. Zeven vreemdelingen met elk hun eigen geheim ontmoeten elkaar in het vervallen hotel The El Royale. Ze hebben elk nog één laatste kans op verlossing, voordat de hel uitbreekt. Een thriller die je simpelweg niet kan missen en zeker op jouw film-lijstje moet staan.

Releasedatum: 11 oktober 2018

Kan jij net als ons niet wachten tot deze toppers in de bios draaien? Check dan hier dikke films die in september uitkwamen.