Natuurlijk wil je als voetballiefhebber alle wedstrijden uit de WK 2018 groepsfase zien, maar waarschijnlijk gaat dat je niet lukken.. Probeer sowieso een gaatje in de agenda te prikken voor deze wedstrijden.

Spanje staat samen met Brazilië, Duitsland en Frankrijk op het lijstje van grootste kanshebbers om met de titel naar huis te gaan.

Portugal – Spanje

Vrijdag 15 juni 20:00

Dé kraker van de groepsfase: Portugal tegen aartsvijand Spanje. Lukt het CR7 om de bal langs David de Gea te schieten en het almachtige Spanje te verslaan?

Argentië – IJsland

Zaterdag 16 juni 15:00

Wie wil Messi niet zien spelen? Een van de beste spelers van dit decennium! En dan tegen het fascinerendste voetballand ter wereld, IJsland. Het land wist zich twee jaar geleden nog naar de kwartfinale van het EK te vechten. Dat is een aardige prestatie voor een land met net meer dan 330.000 inwoners.

Duitsland – Mexico

Zondag 17 juni 17:00

Wereldkampioen Duitsland voor het eerst in actie zien dit WK? Zondag is het zover, dan begint ‘die Mannschaft’ tegen Mexico.

België – Engeland

Donderdag 28 juni 20:00

Zet topspelers als Lukaku, de Bruyne, Hazard en Courtois tegenover Kane, Rashford, Sterling en Dele Alli en je hebt een hele mooie pot voetbal!