Nederlanders zijn vakantiegangers bij uitstek. Jaarlijks leggen we nogal wat kilometers af op weg naar onze vakantiebestemming. Ga je ver weg, dan neem je het vliegtuig en blijf je wat dichter in de buurt, dan is de sleurhut annex caravan voor velen de standaard keuze.

Wil je echter een meer avontuurlijke vakantie beleven, dan laat je dat ding al snel thuis. Logisch, de meeste caravans zijn niet echt geschikt voor de ruige terreinen. Dat kan anders dachten ze bij het Australische Patriot Campers. Zij ontwikkelden een van de weinige off-road aanhangers als campers voor het ultieme vakantiegevoel.

camper

De meest wrede off-road camper

Ooit was er een tijd dat off-road vouwwagens gewoon niet bestonden. In de afgelopen jaren zijn ze echter enorm in populariteit gestegen en is de vraag toegenomen. Je kunt nu dus zonder problemen de weg op gaan en wel een zeer opvallend model. Het laatste model luistert naar de naam C3-campertrailer en is op zijn zachts gezegd, extreem opvallend.

camper

Camper annex vouwwagen

Hoewel de camper hier in Nederland al gauw tot vouwwagen wordt bestempeld en je al gauw wordt uitgelachen met zo’n log ding achter je wagen, is het bij de X3 toch net even anders. Deze camper oogt niet alleen robuust, het biedt ook voldoende slaapruimte voor drie volwassenen. Dat het dus niet zomaar een vouwwagen is, zie je direct. De constructie is bijna onverwoestbaar dankzij de speciale ophanging en het compacte silhouet. Pas wanneer je het apparaat gaat openvouwen kom je erachter hoe bijzonder het geheel is.

camper

Alle luxe binnen handbereik

De camper is voorzien van alle gemakken die je van een grote camper mag verwachten. Zo heb je de beschikking over een een volledig luxe camper met een overdekte lounge en een eetruimte wat je volledig naar wens kunt aanpassen. Een volledig uitgeruste buitenkeuken met een 2-pits gasfornuis, veel opberglades, een ingebouwde koelkast en nog meer.

Mocht de standaard uitvoering overigens niet helemaal aan je wensen voldoen, dan kun je ook kiezen voor een van de dertien upgrades, variërend van luifels tot een uitschuifbare barbecue en nog meer leuks. Goedkoop is het in ieder geval niet, maar dat had je wellicht al bedacht. Houd rekening met adviesprijzen vanaf 51.990 dollar.

camper