Het is zomer en dat betekent dat we allemaal weer inventief op zoek gaan naar onze nieuwe favoriete besteding. In dit geval hebben we het antwoord voor je klaar liggen wat deze zomer betreft. Deze 300 pk sterke Seabreacher Z wordt geveild en kan van jou zijn, mocht je wat centen hebben bespaard de afgelopen maanden.

Seabreacher

Wat krijg je als je een supercar kruist met een dolfijn en het watersportspeelgoed van je dromen? Juist, dan kom je uit bij de Seabreacher Z. Vergeet speedboten, en opblaasspeelgoed: dit is het échte werk.

Seabreacher

De Seabreacher is een futuristische machine die jou als een mechanische dolfijn door het water laat schieten. Je kunt er mee duiken, draait sneller 360 graden dan een haai die zijn prooi gespot heeft en met de 300 pk ben je in staat om snelheden van maar liefst 55 knopen te halen.  Voor de zee-leken onder ons: dat is een dikke 100 km/u. Extra leuk: de Seabreacher bevat twee stoelen.

De show stelen is niet gratis

Er zal geen onenigheid zijn over de gruwelijkheid van deze machine, de enige vraag die nu bij iedereen opkomt is: waar kan ik hem ophalen en hoeveel moet ik neertellen. De Seabreacher staat te koop op de veilingsite BVA-auctions. Dat het een tweedehands is betekent echter niet dat de prijs een lachertje is. Het startbod is vastgesteld op 25.000 euro.

Seabreachers

Eenmaal, andermaal…

Inderdaad, een flinke mep geld. Mocht je over een goed gevulde spaarrekening beschikken of wel wat maten weten die je kunt strikken voor de Seabreacher als nieuwe groepsproject dan heb je tot 14 juli je zaken op orde te krijgen. Dan gaat de veiling van start. Voor welk bedrag het apparaat verkocht zal worden is nog onbekend, wel weet je zeker dat hij op 4 augustus op te halen is als jij de gelukkige winnaar bent bij deze tofste veiling van de zomer.

Gaat het je qua budget niet lukken, check dan deze opblaasbare speedboot. Is geen Seabreacher maar hé, soms moet je genoegen nemen met iets minder.